Zidna radijalna kuta za kuhinju, ZS-3219

Model br .: ZS-3219

Ukupna veličina: 32 "x 19"

Veličina zdjelice: 30 "x 17"

Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


Uvođenje zvučne kutne radijalne kuhinje, ZS-3219


ZS-3219正面背面拼图.jpg


ZS-3219, ručni radni kutak od nehrđajućeg čelika, izrađen je od visoko izdržljivog SUS304 nehrđajućeg čelika. Duboki kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika ima zdjelu velikog kapaciteta koja može držati vrste lonaca i posuda. Snježna brušena površina ne samo da daje umivaonu elegantan izgled već i otporan na hrđu, olovo i ulje. Znanstvena linija za usmjeravanje X tipa u dnu bazena vodljiva je kako bi se više glatko i brzo uklonila, kao i učinkovito spriječila akumulaciju vode i uklanjanje sedimenta. Nenametarni nosač dubokog radijusa predstavlja sastavni dio luksuznih umivaonika koji se odlikuju oštrim kutovima od 90 stupnjeva i savršeno ravnih rubova. Njegove ravne jednostavne linije i oštar izgled daju izuzetno moderan izgled.


ZS-3219, pravokutnik velikog kapaciteta, ručno izrađen kuhinjski sudoper, opremljen je apsorpcijskim jastučićima za zvuk ispod zdjele kako bi ublažio buku vode koja kaplje u sudoper. Osim toga, također je opremljen ekološkim slojem protuklizne i anti-kondenzatne prevlake kako bi se spriječile stvaranje kapljica vode kada se hladna hrana stavi u sudoper.
Specifikacije Zerra radijalnog kuhališta kuhinje, ZS-3219

构线图.png

Model br                 

ZS-3219
Tip Ručno uglađen, Zero Radius                                                                                              
Ukupna veličina 32 "x 19"
Veličina zdjelice

30 "x 17"

Dubina 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 


Prednosti Zerra radijalnog kutnog kuhinjskog sudopera, ZS-3219


ZS-3219 (12).jpg

      Odvodnik od nehrđajućeg čelikasharp 90 degree+straight edge.jpg

Sharp 90 stupnjevastraight edge.jpg

Ravan kraj


Pakiranje ručno izrađenim zavjesama


Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.jpg 2.jpg 3.jpg
6.jpg 5.jpg 4.jpgO Symbolsinku


Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika


Symbolsink proizvodi visokokvalitetni sudoper od nehrđajućeg čelika već više od 10 godina. 手工盆工厂拼图3.jpg Kao jedan od vodećih proizvođača kuhinjskih sudova od nehrđajućeg čelika, Symbolsik je poznat po svojoj sposobnosti da zadovolji potrebe prestižnih robnih marki. Symbolsink također pruža kupcima jedinstvene OEM usluge posebno za ispunjavanje svojih maloprodajnih i veleprodajnih potreba. Symbolsink osigurava dosljednost naših kvalitetnih sudopera, dajemo važnost svakom proizvodnom procesu i njegovoj stabilnosti, a ne proizvodnom kapacitetu.


U potrazi za stabilnim partnerom / dobavljačem prvo što provjeravate je kvaliteta. Trebali biste testirati korištene sirovine, debljinu, tehnike proizvodnje i opremu. Ovdje u tvornici Symbolsink, pozdravljamo vas da osobno provjerite postupak, materijale i opremu. Biti u industriji više od desetljeća, naša tvornica može lako pokazati kvalitetu našeg kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika. Strogo kontroliramo ne samo proizvodni proces već i materijale koji se koriste na svakom koraku. Mi radimo kao tim, cijela čak, koja dolazi zajedno za proizvodnju nehrđajućeg čelika sudoper catered do high end brandova.


Dobrodošli na veliko kvalitetno i izdržljivo podnožje kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika sa zdjelom, ZS-3219 od nas. Kao jedan od najboljih dobavljača različitih umivaonika, možemo vas uvjeriti u visoku kvalitetu i dobru izvedbu.Pitanja


P


Možete li nabaviti OEM i ODM uslugu?
Da. Nudimo dobro zaokružene OEM usluge.


P


Može li se pregača od nehrđajućeg čelika koristiti na vrlo niskim ili vrlo visokim temperaturama?  Da. Nehrđajući čelik se može koristiti do temperatura tekućeg dušika i do oko 1800 ° F.


P


Koja je metar vašeg radijusa nula radijusa?Naš ručni umivaonik izrađen je od premium SUS304l, koji je bez hrđe, otporan na struganje, neprodoran, higijenski i izuzetno izdržljiv. ,Hot Tags: nultog radijusa kutni sudoper, zs-3219, veleprodaja, najbolji
Upit

You Might Also Like