Mali kuhinjski sudoper, ZS-1515

Model br .: ZS-1515

Ukupna veličina: 15 "x 15"

Veličina posude: 13 "x 13"

Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


Uvođenje malog kuhinjskog umivaonika-ZS-1515


small kitchen sink ,ZS-1515.jpg


ZS-1515 je mali kvadratni kuhinjski sudoper, izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg čelika 304. Dubina malog sudopera od nehrđajućeg čelika je 10 inča. To je dovoljno duboko i deblji metalni metalni drži buku buke na minimumu. To je fantastično, jer neće pokvariti oduševljeno raspoloženje koje je stvorio visoki kuhinjski sudoper.

Za razliku od uobičajenih nehrđajućih sudopera koji su zahrđali, udubljeni i izgrebani pri normalnoj uporabi, ZS-1515 je proizvod visoke kvalitete po razumnoj cijeni bez gore navedenih problema. Nakon dugog vremena korištenja, i dalje se jako dobro drži. Ako tražite sudoper koji će trajati godinama, biti ćete zadovoljni sa sudoperu Symbol.
  Specifikacije za mali kuhinjski sudoper ZS-1515


Model br                 

ZS-1515
Tip Handmade Sink, Zero Radius                                                                                              
Ukupna veličina 15 '' x 15 ''
Veličina posude

13 x 13

Dubina 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 mjerača, 18 mjerača
Završi Saten
Podrijetlo Malezija
Uzorak Dostupno
Sudoperi od nehrđajućeg čelika izrađeni u Maleziji nema nikakvu antidampinšku carinu kao ni dodatne tarife ! 


 


Pojedinosti o malom kuhinjskom umivaoniku-ZS-1515


ZS-3219 (12).jpg

                Cjedilo za košaru


water guide line.jpg

Vodeni vod


ZS-3519 (11).jpg

Ravan kraj
Ručna izrada sudopera


Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.jpg 2.jpg 3.jpg
6.jpg 5.jpg 4.jpgO simbolici


  Vodeći dobavljač sudopera od nehrđajućeg čelika

 

Kvaliteta gotovih proizvoda, pokazuje vještine i sklad svakog tima. Od kvalitete proizvoda, do označavanja i pakiranja, dok se proizvodi ne utovare i dosegnu svoje krajnje odredište. Simbolu je važan svaki dio procesa. Svaka pogreška u jednom dijelu može utjecati na konačni rezultat. Naš tim ponosi se zajedničkim radom kako bi pokazao kvalitetu našeg rada nakon što stigne do konačnog odredišta. To znači da je svaki dio procesa pažljivo promišljen i učinjen.


Ručno izrađena tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika.jpg

PitanjaPKako ćete povećati kapacitet spremnika?
Naš tim analizira i pažljivo kreira izgled koji maksimizira kapacitet spremnika. Predložit ćemo koje pakiranje i kombinacija će maksimalno povećati opterećenje kontejnera. To će vam pomoći uštedjeti troškove i povećati omjer performansi cijene.

P


Možete li označiti naš logotip na sudoperu?Svakako nas obavijestite o svojim nacrtima i drugim zahtjevima za to. Naš tim će raditi na uzorku kako biste vidjeli kako će izgledati na sudoperu. Kada odobravate dizajn, veličinu i konačan izgled, možemo staviti vaš logotip na sve sudopere koje naručite.


P


Možete li supplu uzorke?Da mi možemo.Hot Tags: Mali trg kuhinjski sudoper, ZS-1515, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like