Kuhinjski čelični umivaonik, ZS-1818

Model br .: ZS-1818
Ukupna veličina: 18 "x 18"
Veličina zdjelice: 16 "x 16"
Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvodaUvođenje kuhinjskog prediva, ZS-18181508307480(1).jpg

ZS-1818, četvrtasta zdjela za ručno ručno izrađivanje kuhinje, izrađena je od vrhunskog nehrđajućeg čelika 304 koja je otporna na koroziju, hrđu i tako dalje. Kao jedan od najklasnijih stilova pojedinačnih zdjele nultog radijalnog kutnog sudopera, sudoper je prepuna tehnologije apsorpcije zvuka. Zahvaljujući zvukima prigušivača zvuka koji su potpuno obloženi ispod, buka strujanja vode učinkovito se svodi na najmanju moguću mjeru, kao i spriječava kondenzaciju. Poboljšane linije naglaskom na dnu bazena ne daju samo vrhunsku odvodnju, već daju i sudoper profesionalnom izgledu. Komercijalni stupanj brušenog satenski završetak sudopera nije samo moderan, već i otporan na ogrebotine.

 

ZS-1818, ručni ručni sudoper koji karakterizira oštri kut od 90 stupnjeva i savršeno ravno rubove. Lako se čisti, otporan je na većinu mrlja u kućanstvu; izuzetno higijenski, ne pokapajte s prljavim.
Specifikacije kuhinjskog čelika, ZS-1818

ZS-1818 构 线 图 (1) .jpg

Model br                 

ZS-1818
Tip Ručno uglađen, Zero Radius                                                                                              
Ukupna veličina 18 "x 18"
Veličina zdjelice

16 "x 16"

Dubina 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 


Prednosti kuhinjskog čelika, ZS-1818


ZS-1818 (6) .jpg

      P erfectly Ravni ruboviZS-1818 (7) .jpg

Odvodnik od nehrđajućeg čelikavoda vodič line.jpg

Vodič vode vodičPakiranje ručno izrađenim zavjesama


Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.JPG DSC00845.JPG 4.JPG
7.JPG 6.JPG 5.JPG


O Symbolsinku


手工 盆 工厂 拼图 1.png

   Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika

Nehrđajućeg čelika sudoper je umjetničko djelo. Rezultat je kombiniranog rada naprednih tehnika, sirovina visoke kvalitete, kvalificiranih radnika i najsuvremenije opreme. Polazeći od ispitanih visokokvalitetnih sirovina, tada se obrađuje pomoću najsuvremenijih automatiziranih strojeva treće generacije. Ova oprema radi glatko, brzo, ravnomjerno i nema mjesta za pogrešku. Da bi stvorili kvalitetan sudoper, kvalificirani inženjeri koriste svoje osposobljene vještine kako bi pravilno uljepšali izgled sudopera.


Symbolsink proizvodi visokokvalitetni sudoper od nehrđajućeg čelika već više od 10 godina. Kao jedan od vodećih proizvođača kuhinjskih sudova od nehrđajućeg čelika, Symbolsik je poznat po svojoj sposobnosti da zadovolji potrebe prestižnih robnih marki. Symbolsink također pruža kupcima jedinstvene OEM usluge posebno za ispunjavanje svojih maloprodajnih i veleprodajnih potreba. Symbolsink osigurava dosljednost naših kvalitetnih sudopera, dajemo važnost svakom proizvodnom procesu i njegovoj stabilnosti, a ne proizvodnom kapacitetu.


Pitanja


P


Koja je ocjena vašeg nehrđajućeg čelika?
Općenito, naš sudoper izrađen je od nehrđajućeg čelika 304. Debljina je 18gauge i 16gauge.


P


Koja je Vaša minimalna količina narudžbe ručnog sudopera?MOQ ručno izrađenog sudopera je 20 komada / modela.


P


Koju vrstu završetka ima ovaj sudoper?Američki sudoper je poliran na sjajni satenski završetak s vrlo sitnim zrnima, tipičnim za većinu vrhunskih sudopera. To je poželjno od strane većine vlasnika kuća jer ogrebotine ne ističu onoliko koliko bi bile na poliranom ili zrcalnom završetku.

Hot Tags: kuhinjski čelični sudoper, zs-1818, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijene
Upit

You Might Also Like