Kuhinjski namještaj od nehrđajućeg čelika sa jednim zdjelom, ZS-3519

Model br .: ZS-3519

Ukupna veličina: 35 "x 19"

Veličina zdjelice: 33 "x 17"

Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


Uvođenje zdjele kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika, ZS-3519


ZS-3519正面背面拼图.png


Kuhinjska posuda od nehrđajućeg čelika s jednim zdjelom koja ne samo da izgleda luksuzno, već ima i teške komercijalne kvalitete. Svaki mali palac ovog sudopera pažljivo je dizajniran i proizveden radi učinkovitog rada. Polazeći od žljebova zdjele, krivulja zdjele se precizira radi glatkog odvodnje gotove vode. Otpustite rupu na stražnjem središnjem dijelu sudopera da biste omogućili više prostora za odlaganje ispod sudopera. Otvor za odvod stražnjeg središta omogućuje vam jednostavan pristup drenažnom i vodovodnom sustavu ispod sudopera. Rub ponikava je ravno i ravno za glatku i prikladnu ugradnju. Sudoper je u potpunosti presvučen i gustito podstavljen ispod, zaštitni sloj protiv ekstremnih vremenskih uvjeta i kontrolu buke tako dobro. Koristeći prednost i složenu tehniku, sudoper je poliran i obrađen kako bi se ukazalo sitnije i ravnomjernije žitarice. To čini sudoper više privlačan od drugih i zadržati svoju ljepotu duže.

 

Kuhinjski sudoper zlostavlja se dnevno i grubo. Ulaganje u komercijalni sudoper kvalitete pomoći će vam uštedjeti novac na duže staze. Dobiti dobro proizvedeni sudoper koji će vas trajati gotovo cijeli život.

Specifikacije kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika sa zdjelom, ZS-3519

ZS-3519 构线图.png

Model br                 

ZS-3519
Tip Ručno uglađen, Zero Radius                                                                                              
Ukupna veličina 35 "x 19"
Veličina zdjelice

33 "x 17"

Dubina 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno 

Prednosti kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika sa zasebnim šankom, ZS-3519


ZS-3219 (12).jpg

                Košaricawater guide line.jpg

Vodič vode vodič


ZS-3519 (11).jpg

Ravan kraj
Pakiranje ručno izrađenim zavjesama


Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.jpg 2.jpg 3.jpg
6.jpg 5.jpg 4.jpgO Symbolsinku


手工盆工厂拼图3.jpg

   Vodeći dobavljač nehrđajućeg čelika

 

Kvaliteta gotovih proizvoda, pokazuje vještine i sklad svakog tima. Od kvalitete proizvoda, do označavanja i pakiranja, til proizvodi se učitavaju i dostižu krajnje odredište. Za Symbol, svaki dio procesa je važan. Svaka pogreška u jednom dijelu mogla bi utjecati na konačni rezultat. Naš tim je ponosan na suradnju kako bi pokazao kvalitetu našeg rada nakon što stigne do konačnog odredišta. To znači da je svaki dio procesa pažljivo razmotren i učinjen.


Naš tim sastoji se od nekoliko dijelova, tima za proizvodnju koji su visoko kvalificirani i precizni u smislu proizvodnje. Tim za istraživanje i razvoj koji osigurava napredak u najnovijim tehnikama, tehnologiji i dizajnu. Tim za nabavu koji osigurava da su korišteni materijali izuzetne kvalitete. Prodajni tim koji pažljivo radi s našim klijentima i razumije njihove potrebe. Tim za kontrolu kvalitete koji provjerava svaki sudoper prije nego što se pakira. Uprava koja osigurava da sve ide glatko. Naš tim ima svoju važnu zadaću, svi smo ga ozbiljno shvatili i to nam je pomoglo da zadovolji naše klijente i njihove klijente.

Pitanja


PKako ćete maksimalizirati kapacitet spremnika?

Naš tim analizira i pažljivo stvara izgled koji maksimizira kapacitet kontejnera. Predložit ćemo koji pakiranje i kombinacija povećati opterećenje kontejnera. To će vam pomoći uštedjeti cijenu i povećati omjer cijene.


P


Možete li označiti naš logotip na sudoperu?Definitivno, javite nam vaše dizajne i druge zahtjeve za to. Naš tim će raditi na uzorku kako biste vidjeli kako bi izgledalo na sudoperu. Kada odobrite dizajn, veličinu i konačni izgled, možemo staviti vaš logotip na sve sudopere koje naručujete.PJesu li isprali i drugi pribor uključeni u sudoper?Umivaonici se mogu prodati odvojeno ili se mogu prodati u kompletu, ovisno o vašim specifikacijama. Umivaonici bi se normalno prodavali sami, osim ako to zatraže. Na raspolaganju imamo razne dodatke koji će savršeno odgovarati vašim sudoperima.
Hot Tags: kuhinja za sudopere od nehrđajućeg čelika, zs-3519, veleprodaja, najbolje
Upit

Mogli biste i voljeti