Ručno izrađeni od nehrđajućeg čelika sudopera, ZD - 3320L

Broj modela:ZD - 3320L

Ukupna veličina:32 "x 19"

Veličina posude:

16 "x 17" (L)
13 "x 17" (R)

Dubina:10"/ 10"

Detalji o proizvodu


Opisručno izrađeni od nehrđajućeg čelika sudopera, ZD - 3320L:


3322OL  (8).jpg

ZD - 3320L, je dvostruko zdjelu od nehrđajućeg čelika ručno kuhinjski sudoper koji je moderan stil i korištenje industrijske snage T304 18/10 nehrđajućeg čelika od POSCO, svjetski lider u kvaliteti čelika. Sudoper ima dvije zdjele različitih veličina, potražnji različitih situacija. Sudoper je napravio sa nagrada 16 mjerač od nehrđajućeg čelika za maksimalnu izdržljivost. Ekstra duboko bazena smjestiti velika jela lako. Sve simbol kuhinji umivaonik imaju najviše razine zvučna izolacija, uključujući debelim gumenim prigušivanja jastučići. Svaki sudoper se dodatno liječi zaštitni kamen čuvar premaz, što smanjuje kondenzacija i dalje prigušuje zvuk.  Komercijalni-stupanj finiša i nježno Zaobljeni kutovi čine održavanje jednostavno brisanje površinu vlažnom krpom.Specifikacija od ručne izrade inox sudopera, ZD - 3320L:


Model ne

ZD-3320L

Materijal

Nehrđajućeg čelika 304

Ukupna veličina

32 "x 19"x 10"

Veličina posude

16 "x 17"x 10"(L)

13 "x 17"x10"(R)

Dubina

10"/ 10"

Obrada površina

Saten

Debljina

16 vodomjera ili 18 vodomjera

Radijusa ugao

Nula radijusPakiranje i transport:


1.jpg

S1: kutija


2.jpg

S2: Ruba armature


3.jpg

S3: 6 pc papir karton

4.jpg

S4: crtanje


5.jpg

S5: Pečat paket


6.jpg

S6: Krcanje kontejneraO Symbolsink:


手工盆工厂拼图3.jpg


Symbolsink je odlična kuhinja sudoper proizvođač s mnogo vrsta proizvoda s naprednom tehnologijom prelazi standarde. Uvijek su poznati po izvanredna kvaliteta i novi dizajn. Kako bi osigurali iznimne kvalitete, Symbolsink proizvodi uvijek su s napravio vrhunski materijali, kao i vrhunski dizajn. Svi Symbolsink proizvodi su stvorili s okom za modni i funkcija, s naglaskom na kvalitetu izrade i funkcionalni dizajn. Fokus je uvijek na pruža izvanrednu vrijednost za sve simbol gosti, i što je povoljan za izradu kuhinja koje vole. Naši proizvodi su dizajnirani stajati test vremena i ostati lijepa.ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:


P: što je debljina ručne izrade sudopera?

O: za ručno umivaonik, debljina je 1,2 mm (18 gauge) ili 1,5 mm (16 gauge).


Pitanje: koji tip završi li sudoper?

O: američki sudoper sjajnog sjajan saten cilj s vrlo sitno zrno, tipična za većinu high-end umivaonika. To je preferirani od strane većine kuće jer ogrebotine ističu kao što bi na polirane ili ogledalom završiti.


P: inox sudoper pregača korištenja na vrlo niskim ili vrlo visokim temperaturama?

Zaslon je dizajniran da Nehrđajući čelik ima izvrsna svojstva u oba ekstremna temperaturna skala. Od nehrđajućeg čelika može se koristiti do temperature tekućeg dušika i do oko 1800 ° F.                                                                                                            

Hot Tags: ručno izrađeni od nehrđajućeg čelika sudopera, zd - 3320l, veleprodaja, najbolje
Upit

Mogli biste i voljeti