Nosač nosača od nehrđajućeg čelika

Model br .: ZD-3320L
Ukupna veličina: 32 "x 19"
Veličina zdjelice:
16 "x 17" (L)
13 "x 17" (R)
Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu


Nosač nosača od nehrđajućeg čelika


3322OL  (8).jpg

ZD-3320L je ručni radni tanjur od nehrđajućeg čelika s duplim zdjelom koji je moderan i koristi industrijsku čvrstoću od nehrđajućeg čelika T304 18/10 od POSCO-a, vodećeg svjetskog proizvođača čelika. Ovaj sudoper ima dvije zdjele različitih veličina, koji zadovoljavaju zahtjeve različitih situacija. Umivaonik je izrađen od nehrđajućeg čelika od 16 gauge za maksimalnu izdržljivost. Ekstra duboki bazeni lako se prilagode velikim jelima. Svi kuhinjski sudoperi Symbol opremljeni su zvučnim izolacijom najviše razine, uključujući i debele gumene prigušnice. Svaki sudoper je dodatno obrađen zaštitnom zaštitom Stone Guard, što smanjuje kondenzaciju i dodatno smanjuje zvuk. Komforni satenski završni premaz i nježno zaobljeni kutovi čine održavanje jednostavno kao brisanje   površinu vlažnom krpom .


Specifikacija neravnina od nehrđajućeg čelika


Model br

ZD-3320 L

Materijal

304 nehrđajući čelik

Ukupna veličina

32 "x19" x10 "

Veličina zdjelice

16 "x17" x10 "(L)

13 "x17" x10 "(R)

Dubina

10” / 10"

Obrada površina

Saten

Debljina

16 Gauge ili 18 Gauge

Kut radijusa

Zero Radius


Pakiranje i transport:


1.jpg

S1: Karton


2.jpg

S2: Ojačanje rubova


3.jpg

S3: 6. po redu papirnata ploča

4.jpg

S4: Crtanje


5.jpg

S5: Pakiranje pečata


6.jpg

S6: Spremnik za punjenje


O Symbolsink:


手工盆工厂拼图3.jpg


Symbolsink je izvrstan proizvođač kuhinjskih sudova s ​​mnogim vrstama proizvoda izrađenih uz naprednu tehnologiju koja prelazi industrijske standarde. Mi smo uvijek poznati po izvanrednoj kvaliteti i novom dizajnu. Kako bi se osigurala iznimna kvaliteta, Symbolsinkovi proizvodi uvijek se proizvode s vrhunskim materijalima, kao i vrhunskim dizajnom. Svi proizvodi tvrtke Symbolsink stvaraju se s naglaskom na modu i funkciju, s naglaskom na kvalitetu izrade i funkcionalnog dizajna. Fokus je uvijek na pružanju izvanredne vrijednosti svim Symbolovim korisnicima, i čineći ga pristupačnim za stvaranje kuhinje koju vole. Naši su proizvodi osmišljeni tako da stoje na testu vremena i ostaju lijepim.


PITANJA:


P: Koja je debljina vašeg ručnog sudopera?

O: Za ručno izrađene sudoper, debljina je 1.2 mm (18 grama) ili 1.5 mm (16 grama).


P: Kakva vrsta završetka ima ovaj sudoper?

O: Američki sudoper je poliran na sjajan satenski završetak s vrlo sitnim zrnima, tipičnim za većinu vrhunskih sudopera. To je poželjno od strane većine vlasnika kuća jer ogrebotine ne ističu onoliko koliko bi bile na poliranom ili zrcalnom završetku.


P: Može li se pregača od nehrđajućeg čelika koristiti na vrlo niskim ili vrlo visokim temperaturama?

O: Da. Nehrđajući čelik ima izvrsna svojstva pri oba ekstrema ljestvice temperature. Nehrđajući čelik se može koristiti do temperatura tekućeg dušika i do oko 1800 ° F.

Hot Tags: nehrđajućeg čelika, nerazgovara, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornice, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like