40/60 nosač od nehrđajućeg čelika, ZD-3322OR

Model br .: ZD-3322OR

Ukupna veličina: 32 "x 19"

Veličina zdjelice:

13 "x 17" (L)
16 "x 17" (R)

Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda


Uvođenje 40/60 potpora od nehrđajućeg čelika, ZD-3322OR


3322OR  (3).jpg


ZD-3322OR utjelovljuje značenje luksuza. Luksuzan u osjećaju, kvaliteti i nevjerojatno lijepim. Sadrži kutove nultog radijusa i uglađene utore, izražavajući eleganciju. ZD-3320OR je dizajniran i proizveden za komercijalnu uporabu. Izrađen je s teškim materijalom SUS304 sirovina i naprednim tehnikama obrade površine. Površinska obrada ovog sudopera ne zahtijeva samo napredne tehnike i tehnologiju, već i vještu izradbu kako bi se stvorile sitnije i glatke žitarice. Žitarice koje su otpornije na ogrebotine i privlačne.


ZD-3322OR se proizvodi i izrađuje za dugoročnu upotrebu. Ovo je investicija koja traje gotovo čitav život. U njega je ugrađeno nekoliko zaštitnih značajki, tako da korisnici mogu jednostavno održavati ovaj sudoper. Ima gustu i ravnomjerno raspršenu podlogu kako bi ga zaštitili od oštećenih ili ekstremnih vremenskih uvjeta. Gusta, bez mirisa, eko-friendly buka za kontrolu buke. Time se smanjuju grčevi koji smetaju kućanstvu. Testiran da izdrži stalnu i svakodnevnu upotrebu, ovaj sudoper je najbolja dugoročna investicija za vaš dom.


Specifikacije 40/60 potpora od nehrđajućeg čelika, ZD-3322OR

3322OR (5) .jpg

Model br                   

ZD-3322OR
Tip Ručno uglađen, Zero Radius
Ukupna veličina 32 "x 19"
Veličina zdjelice

13 "x 17" (L)

16 "x 17" (R)

Dubina 1 0 "/ 10"
Materijal SUS 304
Debljina 16 Gauge, 18 Gauge
Završi Saten
Podrijetlo Kina
Uzorak Dostupno  

  Pojedinosti od 40/60 podslojnog nosača od nehrđajućeg čelika, ZD-3320OR

AS-Z3020 (1) .jpg

        Ravno kutu


AD-R3320L .jpg

Košarica


ZD-3318L (4).jpg

Završna obradaPakiranje i utovar ručno izrađenog nehrđajućeg čelika


Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.jpg 2.jpg 3.jpg
6.jpg 5.jpg 4.jpg


O Symbolsinku


  Vodeći dobavljač kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika

Naš skromni početak započeo je prije više od desetljeća. Biti dio industrije dugi niz godina, stalno ažuriranje i učenje, ispred najnovije proizvodne opreme, istraživanje inovativnih rješenja i dobar odnos s našim timom i našim klijentima. To su stvari koje su nam pomogle cvjetati tijekom godina. Radi se o dosljednosti i stabilnosti. Stabilno partnerstvo s klijentima, dosljedna kvaliteta, stabilno vrijeme isporuke, stabilan proizvodni kapacitet itd.


Vjerujemo u prilagodbu ne samo proizvoda nego i usluga. Ono što čini naš prodajni tim jedinstvenim od drugih jest sposobnost da ne samo da slušamo, već da predvidimo potrebe naših klijenata kako bi cjelokupni proces olakšali i praktičniji.


Ručno izrađeni nehrđajući čelik factory.jpg
Pitanja


P


Koju se vrstu nehrđajućeg čelika koriste za proizvodnju sudopera?
Naši su umivaonici izrađeni od nehrđajućeg čelika SUS 304. Sirovine se testiraju kako bi se osigurala njihova kvaliteta. Sadržaj Chromea / nikla procjenjuje se u timu za istraživanje i razvoj u kući. Kvalitetni proizvodi počinju kvalitetnim sirovinama.


P


Prodajete li ove odvode u inozemstvo?Sinkovi su dizajnirani i izvezeni u Sjevernu Ameriku. Kao što smo specijalizirali na tim tržištima, vidjet ćete da su naši projekti i veličine prikladni za ovo tržište. Za one koji se raspituju iz drugih zemalja. Kontaktirajte naš prodajni tim za daljnje upite.


P


Trebam odstranjivanje umivaonika, Možete li ubrzati isporuku?Naši proizvodni kapaciteti i narudžbe temeljito su planirane. Ubrzana isporuka mora biti u komunikaciji s našim prodajnim timom. Oni će osigurati najbrže vrijeme isporuke tijekom tog razdoblja.
Hot Tags: 40/60 nehrđajućeg čelika potop, sudoper, zd-3322 ili, veleprodaja, najbolji
Upit

You Might Also Like