Nehrđajući čelik velikog sudara

jedna zdjela
Model br .: ZS-1920
Ukupna veličina: 19 "x20"
Veličina zdjelice: 17 "x 18"
Dubina: 10 "

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda nultog radijusa ručno izrađenog nehrđajućeg čelika, ZS-1920:


Large Sink Stainless Steel

ZS-1920 je jednodijelni zdjelica ručno izrađenog kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika. Veličina je 19 inča * 20 inča * 10 inča koja izgleda kao kvadratni sudoper. Vrlo je pogodna za malu kuhinju ili barove. Ponekad, mala kuhinja ne podudara se s velikim ručno izrađenim sudoperom koji će ga učiniti vrlo neusklađenim. Tako je ZS-1920 dobar izbor u ovom trenutku.

Large Sink Stainless Steel

Ovo umivaonik je izrađen u jednom od najnaprednijih postrojenja globalno korištenjem industrijske čvrstoće T304 18/10 nehrđajućeg čelika od Posca, vodećeg svjetskog čelika u kvalitetu. Sastoji se od nehrđajućeg čelika od 18 gauge ili 16 gauge preklopljenog T304 razreda, ovaj kuhinjski sudoper je otporan na hrđu i svakako će biti dugotrajan dodatak vašoj kuhinji.

Specifikacija nultog radijusa ručno izrađenog sudopera od nehrđajućeg čelika, ZS-1920:


Model br ZS-1920
Materijal 304 nehrđajućeg čelika
Ukupna veličina 19 "X20"
Veličina zdjelice 17 "x18"
Dubina 10”
Obrada površina Saten
Debljina 16 Gauge ili 18 Gauge
Kut radijusa Zero Radius


Pakiranje i transport:


1.jpg

S1: Karton


2.jpg

S2: Ojačanje rubova


3.jpg

S3: 6. po redu papirnata ploča

4.jpg

S4: Crtanje


5.jpg

S5: Pakiranje pečata


6.jpg

S6: Spremnik za punjenje

O Symbolsink:

Large Sink Stainless Steel

Symbolsink je vodeći proizvođač kuhinjskih sudova , sa širokim rasponom proizvoda izrađenih uz naprednu tehnologiju koja prelazi industrijske standarde. Kako bi se osigurala iznimna kvaliteta, Symbolsinkovi proizvodi uvijek se proizvode s vrhunskim materijalima, kao i vrhunskim dizajnom. Simbolsink kuhinjski sudoperi poznati su zbog izvanredne kvalitete i pouzdanosti. U partnerstvu s naprednom tehnologijom s vrhunskim materijalima, najboljim komponentama i strogim testiranjem, naši su proizvodi osmišljeni tako da odgovaraju testu vremena i ostaju lijepim. Dizajniramo svoje proizvode i sustave kako bi bili jednako lijepi i jednostavni za upotrebu. A budući da koristimo samo pažljivo odabrane materijale i najsuvremenije metode proizvodnje, možete biti sigurni da je vaša kuhinja izgrađena na trajanju.

PITANJA:


P: Kako mogu dobiti uzorak?

O: Pozivamo vas da se obratite našem prodajnom timu kako biste razmotrili detalje o uzorku. Rado ćemo dogovoriti da se uzorci šalju na navedenu adresu.

 

P: Koliko je vremena isporuke?

O: Obrasci su obično spremni u roku od 6-8 tjedana nakon primitka pologa.

 

P: Koja je debljina vašeg ručnog sudopera?

O: Za ručni rad sudoper, debljina je 1,2 mm (18 gauge) ili 1,5 mm (16 gauge).Hot Tags: veliki sudoper od nehrđajućeg čelika, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like