Vrhunski dvostruki sudoper od nehrđajućeg čelika, ZD-T 3322 LC

Model br .: ZD-T 3322 LC
Ukupna veličina: 33 "x 22"
Veličina zdjele:
17 3/8" x 18 1/2" (L)
11 5/8" x 18 1/2" (R)
Dubina: 9 "/ 9"

Detalji o proizvodu

Vrhunski dvostruki sudoper od nehrđajućeg čelika, ZD-T 3322 LC


Model br .:ZD-T 3322 LC

Tip:Podvodni kuhinjski sudoper s dvostrukom posudom

Ukupna veličina: 33 " x 22 "

Veličina zdjele:17 3/8GG quot; x 1 8 1 / 2 " (L) ; 11 5 / 8 " x 1 8 1 / 2 " (R)

Dubina:9”/9”

Materijal:SUS 304

Debljina:18 Gauge

Završi:Saten

Potvrda:CuPc

Rupe slavine:1 ili prilagodljiv

Co-Učitavanje:Dostupno

Uzorak:Dostupno

Umivaonice od nehrđajućeg čelika proizvedene u Maleziji imajuBEZ PROTIV DAMPINGA OBVEZE

TEKUĆINA SIGNALOG ČELIKA OD ČELIKA:

stainless steel  Sink Factory


Da bismo maksimalno podržali naše kupce, osiguravamo stabilnost naše kvalitete i mogućnosti. Razumijemo da mala odlaganja mogu uzrokovati više novca. Zbog toga dajemo značaj vremenu i kvaliteti našeg rada.DETALJI VRHUNSKE DVOSTRUŠNE ČIŠĆENJE MREŽA:

zero radius corner topmount double bowl handmade sinkRAZLIČITE PAKOVANJA RAZLIČITE ISTIČNOG ČELIKA:


Slojevito pakirano pakiranje, naše najpopularnije pakiranje, može pomoći u maksimalnom opterećenju spremnika. U konačnici štedite troškove. Naš tim može pomoći utovariti sudoper s najboljim izgledom što može dopustiti utovar više paleta na kontejner.


Package for Double Stainless Steel Sink

Dobrodošli u veleprodaju kvalitetnog i izdržljivog 60 / 40 vrhunske dvostruke posude 304 kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika, ZD-T 3322 LC od nas. Kao jedan od najboljih dobavljača kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika, možemo vam osigurati visoku kvalitetu i dobre performanse ovog dvostrukog kuhinjskog sudopera vrhunskog izgleda. Ovaj dvostruki ispad u kuhinjskom sudoperu odlikuje se policom koja je dizajnirana za usklađivanje s dodatkom. Nudimo dodatnu opremu kao što su daska za rezanje, cjedilo, valjanje suhih nosača, dodatak za punjenje i tako dalje. Možete odabrati pribor koji želite kompoziciju paketa s ovim dvostrukim posudom od nehrđajućeg čelika.

Ovaj vrhunski kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika s dvostrukom posudom također podržava punjenje mješavina s ostalim sudoperima od nehrđajućeg čelika tvrtke Symbol, uključujući ispod kuhinjske sudope od nehrđajućeg čelika, vrhunske kuhinjske sudope od nehrđajućeg čelika, prednje sudopere od nehrđajućeg čelika, prednje sudopere od inoxa.Hot Tags: dvostruki sudoper od nehrđajućeg čelika, ZD-T 3322 LC, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftina, najbolja, cijena
Upit

Mogli biste i voljeti