Dvostruka posuda vrhunski kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika, SS-T3120

Model br .: SS-T3120
Ukupna veličina: 31 1/2 "x20 5/8"
Veličina zdjele:
14 "x16" (L)
14 "x16" (R)
Dubina: 8 "/ 8"

Detalji o proizvodu

Dvostruka posuda vrhunski kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika, SS-T3120

14 "x16" (L)
14 "x16" (R)

Umivaonice od nehrđajućeg čelika proizvedene u Maleziji nemaju ANTI-DAMPING DUTY & NO DODATNE TARIFE.


Izrada kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika:


Tvornica izvučenih kuhinjskih sudopera u Maleziji:

Proizvod dobre kvalitete polazi od kvalitetnih sirovina. Symbolsink testira sve sirovine kako bi se osigurala njegova kvaliteta kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika. Naše dugogodišnje iskustvo i znanje u industriji pomoglo nam je da dobijemo najbolje resurse za kvalitetne materijale. Naši tehničari prolaze posebnu obuku koja usavršava njihove tehnike u proizvodnji. To osigurava kvalitetu njihovog rada.

Iako je naša napredna oprema pomagala stabilizirati i ubrzati proizvodni proces, naši tehničari su tu da osiguraju da se svaki aspekt izvede pravilno. Naši strogi postupci za kvalitetu proizvoda osiguravaju da su svaki sudoperi izvrsne kvalitete. Zbog toga su naši sudoperi od nehrđajućeg čelika certificirani CUPC.


Malezija Tvornica sudopera od nehrđajućeg čelikaPojedinosti kuhinjskog sudopera od vrhunskog nehrđajućeg čelika s dvostrukom posudom:

dvostruka kap u sudoperu, SS-3232


Paket dvostrukih posuda vrhunskog kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika:

Package for Small Double Kitchen Sink

 

Dobrodošli na veleprodaju kvalitetnog i izdržljivog sudopera od nehrđajućeg čelika 50/50 s dvostrukom posudom, SS-T3120 od nas. Kao jedan od najboljih proizvođača raznih sudopera od nehrđajućeg čelika, možemo vam osigurati visoku kvalitetu i dobre performanse dvostruko izvučenog sudopera. Ako je vaša kuhinja dovoljno velika i tražite poseban dvostruki kuhinjski sudoper, vrhunski kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika dimenzija 31x20 bit će dobra opcija za vas.

Svi kuhinjski sudoperi tvrtke Symbol, uključujući ovaj vrhunski kuhinjski sudoper, mogu se miješati s drugim sudoperima od nehrđajućeg čelika, uključujući ručno izrađene sudopere od nehrđajućeg čelika, uvučene sudope od nehrđajućeg čelika, prednje sudopere od nehrđajućeg čelika, prednje sudopere od nehrđajućeg čelika.Hot Tags: dvostruka zdjela vrhunski kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika, ss-t3120, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftina, najbolja, cijena
Upit

You Might Also Like