3218 Podvodni sudoper od nehrđajućeg čelika

Broj modela: SS-3218S, SS-3218
Ukupna veličina: 32 1/2 "x18 1/8"
Značajka: Sudoper s posudom&Doubl s umivaonikom koji odgovara istoj predlošku izreza

Detalji o proizvodu

3218 Dvostruka zdjela s jednom posudom ugradbena sudopera


Da li ikada tražite sudoper s dvostrukom ili zdjelicom koji odgovara jednakom izrezu na countertops? Symbol je razvio novu seriju sudopera od nehrđajućeg čelika koji sudoperi i posude s dvostrukom posudom mogu odgovarati istom predlošku rezanja. Ovi inox kuhinjski sudoperi iz iste serije predložaka za rezanje iste su vanjske veličine. A dostupne su i sa debljinom od 18 i 16 mjerača. Što se tiče pakiranja, obično vam preporučujemo ugniježđene sudopere na paleti kako biste maksimizirali količinu utovara i uštedjeli troškove pakiranja i troškove prijevoza.


Model No:SS-3218S, SS-3218

Tip:Podvodni sudoper od nehrđajućeg čelika

Ukupna veličina:32 1/2&"x18 1/8 GG";

Materijal:SUS 304

Debljina:16 mjera, 18 mjera

Potvrda:CuPc

Podrijetlo:Malezija

značajka:Odgovarajući isti predložak za rezanje

Prednost:Bez antidampinške carine, bez dodatnih carina


Proizvodnja sudopera od nehrđajućeg čelikaMalezija Tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika:


stainless steel sink factory -2

S bogatim proizvodnim iskustvom i naprednom proizvodnom opremom, Symbol je proizvođač i dobavljač sudopera od nehrđajućeg čelika u stabilnom razvoju. Naša tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika nalazi se u Maleziji i ne uključuje antidampinške carine i posebne prilagođene tarife. Naša linija proizvoda uključuje izvučene sudope od nehrđajućeg čelika i ručno napravljene sudopere od nehrđajućeg čelika. Dostupne su cijele veličine. Popularni sudoper od 50/50, 60/40, veliki i mali singl. Zero-r, mikro-r, suknje prednjih ruku pregača.


Paket manjih kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika


Nudimo različite metode pakiranja, drago nam je pružiti prilagođene usluge za vas prema vašim potrebama.

Package for undermount drawn stainless steel sink

FAQ o sudoperu od nehrđajućeg čelika


P: Kako odabrati kuhinjski sudoper s jednom posudom i kuhinjski sudoper s dvostrukom posudom

O: Jednostruki kuhinjski sudoper: pogodan za male prostorne kuhinje. Općenito, ova vrsta sudopera ima veliki kapacitet, što je prikladno za čišćenje velike količine sastojaka odjednom, a nije problem oprati veće posude!

Dvostruki sudoper: Za kuhinju s većim prostorom pokušajte sa sudoperom s dvostrukom posudom. Umivaonik od nehrđajućeg čelika s dvostrukom posudom pogodan je za obitelji koje često kuhaju i nastoje postići učinkovitost kuhanja. Perite posuđe tijekom pranja povrća, potpuna učinkovitost!


Hot Tags: 3218 Podvodni sudoper od nehrđajućeg čelika, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftine, najbolje, cijene
Upit

Mogli biste i voljeti