Okrugla posuda od nehrđajućeg čelika

Model br .: SS-460
Ukupna veličina: 18 1/4 "x 18 1/4"
Veličina zdjelice: 16 "x 16"
Dubina: 8 "ili 7"

Detalji o proizvodu

Okrugla posuda od nehrđajućeg čelika


Model br .: SS-460

Tip: Podnijeti pojedinačni kuhinjski sudoper

Ukupna veličina: 18 1/4 "x 18 1/4"

Veličina zdjelice: 16 "x 16"

Dubina: 8 "ili 7"

Materijal: SUS 304

Debljina: 16 Gauge, 18 Gauge

Završi: Satin

Potvrda: cUPC

Podrijetlo: Malezija

MOQ:   100pcs

Uzorak: Dostupno

Uređaji za odjeljivanje od nehrđajućeg čelika proizvedeni u Maleziji nemaju protuklizni teretTOP INOZEMNA TVORNICA NA TVORNICI U MALAYSI:

 Round Stainless Steel Sink Malaysia Factory Photos

Stainles čelični sudoperi iz Malezije su Anti-damping besplatno. To znači da vrijedi uvoz nehrđajućeg čelika. Symbolsink ima dobar kredit u industriji i dobro je poznat po vrhunskim kvalitetama od nehrđajućeg čelika. Ono što čini jedinstvenim Simbolsinkom jest da smo posebno ugostiteljski na sjevernoameričkom tržištu. Naš fokus i predanost pomaže nam razumjeti tržište više od drugih tvornica.


PODLOGE PODLOGE:

Bilo da trebate sudoper od nehrđajućeg čelika za svoj projekt ili za maloprodaju, Symbolsink vam nudi potpune usluge.

Package for  Round Stainless Steel Sink

Dobrodošli na veliko kvalitetno i izdržljivo podnožje okrugla zdjela od nehrđajućeg čelika bar tanka, ss-460 od nas. Kao jedan od najboljih dobavljača raznih umivaonika, možemo vas uvjeriti u njegovu visoku kvalitetu i dobru izvedbu.Round od nehrđajućeg čelika sudopera, okrugli kuhinjski sudoper, okrugli sudoper, kuhinja okruglih sudopera, kružni podmorski umivaonik, pojedinačni zdjela od nehrđajućeg čelika, Kitchen Bar Sink, bar umivaonika od nehrđajućeg čelika, nehrđajućeg jednog zdjela sudoper, okrugli kuhinjski sudoperi od nehrđajućeg čelika.

Hot Tags: okrugli nehrđajući čelični sudoper, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like