Dom > Vijesti > Sadržaj

Zašto odabrati četku završiti za nehrđajućeg čelika sudoper

Apr 16, 2018

Ploča od nehrđajućeg čelika dolazi u mnogo opcija za površinsku obradu. Neki se sviđaju zrcalnom završnom obradom za njegovu reflektirajuću i okujuću kvalitetu. Ovdje na Symbolsink, predlažemo četkom za završnu obradu od nehrđajućeg čelika i ovdje su razlozi zašto.

 

1. Otporan na otiske prstiju: većina ljudi želi da njihov dom predstavlja kvalitetu svoje obitelji. Zato vlasnici kuće pobrinuti se da je njihova kuhinja besprijekorna i besprijekorna. Tko bi htio provesti toliko vremena pokušavajući ukloniti otiske prstiju koji bi odmah mogli uništiti izgled svoje kuhinje.

 

2. Manje napora za čišćenje: Brushed satin završni je otporniji na otiske prstiju, vodene mrlje i ogrebotine. Svaka prljavština na površini može se lako preletjeti čistom. To bi zahtijevalo dodatni pranje kao i druga površinska obrada.

3. Dugotrajna ljepota: Kako je brušeni satenski završni premaz otporan na ogrebotine, njegova će ljepota trajati dugo. Četkica sa satenom također ima dugotrajniji sjaj.

4. Elegantni izgled: Brushed satin završiti je samo savršena količina sjaja i sjaj. To ga čini izgledom elegantnijim. Potrebna vam je pažnja, ali nije previše za oči.

Double Bowl Stainless  Steel Sink.jpg