Dom > Vijesti > Sadržaj

Kakva je razlika između izvučenog sudopera i ručno rađenog sudopera?

Aug 07, 2020

Postoji mnogo načina za klasificiranje sudopera od nehrđajućeg čelika. Prema različitim tehnikama obrade, mogu se podijeliti u nehrđajuće čelice i ručno rađene nehrđajuće čelice. Razlika između njih je sljedeća

Prvo: Stroj za dolje izvlači stroj, a ne zavari. Dakle, na stražnjoj strani nema kruga zavarivanja. Ručni sudoper je zavaren.

Drugo: Budući da je stražnji dio općeg sudopera od nehrđajućeg čelika raspršen zaštitnim slojem protiv kondenzacije, pokrivajući krug zavarivanja. Dakle, razlikujemo se od prednjeg pogleda. Radijus pritisnutog umivaonika je relativno velik, a glatko izgleda. Polumjer ručnog sudopera je relativno mali, a uobičajeni su R10 i R15.

Treće: Razlikujte nacrtani sudoper od nehrđajućeg čelika i izrađeni sudoper od nehrđajućeg čelika u boji. Ručne rakete općenito imaju postupak koji se naziva&"poliranje granične linije GG", odnosno mjesto na kojem se struktura presijeca polirano. Thedrawnsink nema takav postupak.

Kao profesionalni proizvođač sudopera od nehrđajućeg čelika, ugradbeni sudoper Symbol i ručno sudoper u kvaliteti A. Dobrodošli u veleprodajne sudopere od nehrđajućeg čelika kod nas.

drawn sinkhandmade sink