Dom > Vijesti > Sadržaj

Što je ADA sudoper?

Jan 09, 2020

Primijetite li ikad da je u kupaonici na mnogim javnim mjestima obično donji umivaonik pored niza sudopera. Donji sudoper naziva se ADA sudoper. ADA sudoper dizajniran je za hendikepirane koji udovoljavaju smjernicama Zakona o Amerikancima s invaliditetom (ADA).

ADA (Zakon o Amerikancima s invaliditetom) je savezna vlada usvojila 1990. Postoji skup smjernica za javne ustanove, kao što su škola, robna kuća, restoran. ADA sudoper je neophodan bilo u kuhinji ili kupaonici. Zahvaljujući ovim projektnim i građevinskim smjernicama ADA-e može se osigurati sigurnost osoba s invaliditetom kada koriste te javne ustanove.

Ponuda simbola Kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika koji je odobrio ADA za vašu mogućnost. Dubina ovog jednog podmetača kuhinjskog sudopera ADA je 5,5 inča, što udovoljava zahtjevima ADA. Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304, sudoper od nehrđajućeg čelika koji je u skladu s ADA dostupan je u 16 i 18 gabarita. Također podržavamo sudoper od nehrđajućeg čelika ADA radi miješanja s ostalim umivaonicima od nehrđajućeg čelika Symbol.

ADA compliant stainless steel kitchen sink