Dom > Vijesti > Sadržaj

Sudoper od nehrđajućeg čelika klasificiran ugradnjom

Feb 13, 2020

Umivaonice od nehrđajućeg čelika se prema različitim instalacijama mogu podijeliti u sljedeće kategorije:

(1) Undermount sudoper: Undermount sudoper koji se također naziva under counter sink. Ako je vaš kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika postavljen ispod radne površine, ostaci hrane mogu se obrisati izravno u sudoper (rub ne strši, neće spriječiti da se otpadna voda i ostaci prebrišu u sudoper). Ljudi obično imaju više prostora za kuhanje s podmlatkom sudopera. A izgled podni sudopera od nehrđajućeg čelika je jednostavan. Osim toga, podgradni sudoper je puno lakše očistiti.

(2) Topmount sudoper: Topmount sudoper se može nazvati i overmount sudoper, drop-in sudoper. Vrhunski sudoper od nehrđajućeg čelika sadrži značajke raznih stilova, prekrasnog izgleda i jednostavne ugradnje.

(3) Prednji sudoper pregače: Prednji sudoper pregača ili nazvan sudoper na seoskim kućama obično su širi i dublji, što olakšava svakodnevno pranje. Pregača prednji sudoper u skladu s ljudskim karoserijskim dizajnom, široka surround pregača povećala je kontakt što ga čini praktičnijim za upotrebu.

(4) Prilagođeni sudoper: Ako želite sudoper koji je u potpunosti prilagođen vašoj savršenoj kuhinji i pokazuje svoju osobnost, onda je sudoper po mjeri vaš najbolji izbor.