Dom > Vijesti > Sadržaj

Sinkr. Od nehrđajućeg čelika 101, dio 4

Dec 09, 2017


Jedna od najtežih odluka koju trebate napraviti u kupnji od nehrđajućeg čelika sudoper je broj zdjele. Tepisi od nehrđajućeg čelika dostupni su u jednoj zdjeli ili višestrukim posudama.

Ako imate malu kuhinju, a zatim nemojte gledati dalje, odaberite pojedinačne zdjele umivaonika. Pojedinačne posude za zdjelu dolaze u različitim veličinama. Ako imate malu kuhinju, velike mogućnosti za vas su mali umivaonici. To je dovoljno funkcionalno da zadovoljava vašu pripremu hrane i potrebe pranja posuđa. Jednoslojna posuda za zdjelu je također dobra za one koji obrađuju velike posude i posude. Velika pojedinačna posuda može lako ugostiti veliku količinu posuđa.

Single Bowl Flat Apron Front Sink, AS-Z3320S.jpg

Za one koji vole odvajanje njihovih jela ili pripremu jela izravno na sudoperima. Dupli ili višestruki sudoperi za zdjelu najbolja su vam opcija. Omogućuje kućevlasniku da pravilno odvoji zadatak koji joj je potreban sudoper. Izvrstan alat za one koji često koriste multitask ili za one koji su posebni o svom sudoperu. Sudoper ima okus velikog kuhinjskog prostora, nešto što biste trebali razmotriti. Provjerite odgovara li ovaj sudoper s velikom slavinom koja bi mogla doći do oba kraja sudopera.

33 Inch Undermount Double ss Steel Kitchen Sinks  ZD-3319.jpg