Dom > Vijesti > Sadržaj

Sinkr. Od nehrđajućeg čelika 101, dio 3

Dec 09, 2017

Presavijeni sudoper prema proizvedenom sudaru

 

Izvučeni umivaonici ili gotovi umivaonici? Oba umivaonika su vrlo funkcionalna. Oboje će vas dugo trajati. Ali imaju veliku prazninu u smislu cijene. Kako ćete znati kada podići vučeni sudoper ili kada odabrati gotove sudoper? Jednostavno je. Odabirete ovisno o stilu vaše kuhinje.

Izrađeni umivaonici su ručno izrađeni. Ova vrsta umivaonika poznata je po luksuznom izgledu. Ako se više nagnete na izrađeni sudoper, postoje dvije stvari koje biste trebali imati na umu. Prvo, uvijek provjeravajte kvalitetu zavarivanja. Visokokvalitetni umivaonici zavaruju obrtnik. Ako zavarivanje nije pažljivo izvršeno. Umivaonici će imati hrđu između zavarivanja, što će uništiti ljepotu sudopera. Drugo, trebali biste testirati utore. Trikovi o proizvodnji i izradi gotovog sudopera su utori. Ako nije pravilno savijena voda ne bi bila pravilno isisavana i morat ćete stalno gurnuti vodeni bazen u odvod. To će vam donijeti puno dodatnih radova.

Undermount  Double Bowl Stainless Steel Kitchen Sinks,ZD-3218.jpg

Priključeni sudoper je najbolja opcija za one koji su na proračunu. Tipično izrađene od strojeva, ova vrsta sudopera više je konzistentna u kvaliteti. Manje mjesta za pogrešku. Povučeni sudoper može biti vrlo funkcionalan i nećete morati brinuti o odvodnji.

5050 Undermount Stainless Steel Kitchen Sink, SS-3218.jpg