Dom > Vijesti > Sadržaj

Inox sudoper 101, dio 1

Dec 09, 2017

Od nehrđajućeg čelika sudopera dolaze u širok izbor stila i veličine koje je teško odabrati koja će najviše odgovarati vašoj kuhinji. Ako se već odlučili na kupnju inox sudoperi još su još uvijek zbunjeni sa kojih bi izdvojio za svoju kuhinju, onda ste došli na pravo mjesto. Kuhinji umivaonik će odgovarati vašem životnom stilu. To bi trebalo olakšati život.

Uvođenje u službu

Sudoper od nehrđajućeg čelika dolazi u mogućnost 3 instalacije: Undermount, Topmount, pregača otvorena.

 

  • Undermount sudoperi su instalirani ispod countertop. Rub Pipe su skriveni i općenito daju što više higijenski. Ako nemate puno vremena provesti dubinsko čišćenje sudopera undermount sudoper je prikladan za vas.

 

  • Za topmount, rub sudopera će sjediti na šalter. Ljudi s topmount sudoper treba platiti više pozornosti na rubu tijekom vremena i očistiti ga temeljito kako bi se spriječilo bakterija nakupljaju na to.

 

  • Pregača otvorena sudopera je znati za njegove zapanjujuće elegantan estetski. Te vrste instalacije zahtijeva prilagođene ormari ali ima svoju kuhinju odmah čini više elegantan i luksuzan. Ovaj tip sudopera treba veći prostor, tako da ovo nije najbolje rješenje ako imate manju kuhinju.

  • Stainless Steel Apron Sink.jpg