Dom > Vijesti > Sadržaj

Odvod nehrđajućeg čelika 101 Dio 5: površinska finija

Dec 26, 2017

 

Površinska obrada sudopera može značajno utjecati na ukupni izgled sudopera, kao i na njegovo održavanje. Tepisi od nehrđajućeg čelika dostupni su u tolikoj vrsti površinske obrade. Europljani imaju tendenciju da preferiraju sjajan poljski završetak jer odmah privlači pažnju, a zrcalo poput završetka odražava koliko dobro održavate sudoper dok Amerikanci žele odabrati četkani satenski završetak. Međutim, ogledalo poput površine može lako pokazati ispočetka koja može biti noćna mora za održavanje.

 

Četkica satenski završiti više je ogrebotina i otporna na mrlje. Za mnoge potrošače, četkani satenski izgled izgleda elegantniji i luksuzniji. Pogotovo kada su zrnca rafinirana. Simbolsink fabricated sudoper koristi ovu vrstu specijaliziranog četka za četke. Tehnika unapređenja i vještina korištena su kako bi sudoper više profinjen u usporedbi s redovitim satenskim četkom. Ovaj završetak čini sudoper još više ogrebotina i otpornosti na mrlje.

 

Pri odabiru površinske obrade vašeg sudopera. Pazite da mislite dugoročno održavanje sudopera. Također je važno uzeti u obzir koliko će površinska obrada odgovarati općem dizajnu vaše kuhinje.