Dom > Vijesti > Sadržaj

Zvučni prigušivač jastuka&premaz protiv kondenzacije od sudopera od nehrđajućeg čelika - dio B

Jul 28, 2020

Gore navedene dvije vrste jastučića za apsorbiranje zvuka (izrađene od kompaktne spužve ili gume) od suđa od nehrđajućeg čelika uobičajene su na tržištu, ali trebamo biti oprezni jer će takav jednostavan film koji apsorbira zvuk koji zamjenjuje buku koristiti trgovci za povećanje težine.

Potrošači koji kupuju proizvode od nehrđajućeg čelika općenito smatraju da su što je teže, to su materijalniji. Stoga, kako bi se zadovoljile kupoprodajnim navikama potrošača, mnoge tvrtke koriste deblje jastuke za apsorbiranje zvuka kako bi povećale težinu svojih proizvoda. Mnogi od tih prigušivača napravljeni su od recikliranog materijala ili čak guma za smeće. Ne postoji nikakva ekološka certifikacija, a neki se mirisi ne mogu pokriti zaštitnim slojem. I s vremenom će se slomiti kad ga stisnete rukama. Stoga kuhinjski sudoper ima oštar miris, glavni razlog je što ga emitira. Nemojte gledati tako mali komad. Naljepnica oko sudopera može povećati težinu za najmanje 2 do 3 kilograma.

Postoje čak i neki trgovci koji samo ostvaruju profit, a kako bi imali koristi od smanjenog materijala od nehrđajućeg čelika Costof, koriste zadebljane prigušivače i zadebljane prevlake za popunjavanje težine. Svatko može detaljnije pogledati kupnju sudopera. Deblji premaz protiv kondenzacije na stražnjoj strani sudopera ne znači bolju kvalitetu sudopera. Ako je previše gust, ulje će se sakupljati i cureti. Općenito, debljina premaza obične tvornice iznosi oko 0,6 do 0,8 mm.