Dom > Vijesti > Sadržaj

Pojedinačni sudoper ili dvostruki sudoper?

Dec 08, 2017


Jedan sudoper ili dvostruki sudoper? Problem je što mnogi ljudi oklijevaju pri odabiru sudopera. Zapravo, nije teško riješiti ovaj problem:

Prije svega, prvi zahtjev za umivaonik je da se velika posuda može jednostavno očistiti u sudoperu. Prema ovom zahtjevu, ako je vaš ormar relativno mali i mjesto može staviti sudoper je mali, ne morate razmotriti ništa drugo, samo odaberite jedan sudoper. Ako imate veliki prostor za postavljanje sudopera, možete odabrati i dvostruki sudoper. Tada možete nastaviti čitati.

Dalje , ono što moramo uzeti u obzir je vaša navika pranja. Kada operete povrće, želite li ravno očistiti u sudoperu ili ih prati s drugim loncima? Ako želite umrijeti izravno u sudoper, predlažem da kupite dvostruki sudoper. Ako želite upotrijebiti još jedan sloj za čišćenje, onda bi pojedinačni sudoper bio bolji izbor.

Osim toga , ako kupite dvostruki sudoper, možete upotrijebiti jedan umivaonik za pranje masnih, a drugi za pranje ostalih stvari. Budući da je veliki radni prostor jednog sudopera, voda obično prskanje izvana bit će manje od dvostrukog sudopera.

To je sve. Pogledajte svoje navike. Lako je odabrati.


single kitchen sink or double kitchen sink.jpg