Dom > Vijesti > Sadržaj

Okrugli Kuhinjski sudoper

Apr 30, 2020

Sudoper je važan dio kuhinje, čini vašu kuhinju urednijim i čistim. Kao što svi znamo, sudoper se može podijeliti na sudoper od nehrđajućeg čelika, keramički sudoper, granitni kompozitni sudoper itd. Osim toga, prema stilu, također se može podijeliti na jedan umivaonik, dvostruki umivaonik, trostruki zdjelu sudoper i tako dalje. Uvest ćemo klasifikaciju kuhinjskih sudopera po obliku u sljedećoj seriji članaka. Danas ćemo razgovarati o okruglom sudoperu.

 

1. Okrugli sudoper

Promjena kružnog luka može dodati agilnost domaćem kuhinjskom prostoru, ali prostor za korištenje okruglog sudopera je manji od onog kvadratnog sudopera. Okrugli kuhinjski sudoper stilovi su manje.

Simbol ima klasični okrugli dizajn sudopera od nehrđajućeg čelika za vašu kuhinju ili bar. Specifikacija ovog okruglog sudopera od nehrđajućeg čelika prikazana je u nastavku:

 

Model: SS-460

Ukupna dimenzija:18 1/4"x18 1/4"

Dimenzije zdjele:16 "x16"

Dubina: 8"/7"


Okruglog kuhinjskog sudopera visoke kvalitete od 304, dostupan je za 16 gauge i 18 gauge debljine.

Dobrodošli na veleprodaju sudopera od nehrđajućeg čelika iz Symbola. Svi naši sudoperi od nehrđajućeg čelika, uključujući i ovaj okrugli kuhinjski sudoper, podržavaju za mix-loading.

round kitchen sink