Dom > Vijesti > Sadržaj

Šupljine radija, rješenja za uštedu troškova

Jan 25, 2018


U uvozu i isporuku gotovih odvoda od nehrđajućeg čelika, jedan od najvećih troškovnika izrade je trošak prijevoza. Izrađeni odjeljci od nehrđajućeg čelika, za razliku od njenog izvučenog sudopera, ne mogu biti slojeviti ili ugniježđeni na vrhu drugog. To znači da ima manje posuda koje se mogu učitati u jednom spremniku. Manje opterećenja kontejnera znači više troškova podijeljenih u sudopere.

Više umivaonika učitanih u jednom spremniku znači manje troškove podijeljenih unutar umivaonika, što također smanjuje troškove uvoza. Ako se umivaonice pojedinačno pakiraju, svaki sudoper trebao bi zauzimati više prostora u spremniku, što bi mu moglo olakšati smještaj. Simbol ima najbolje rješenje za ovu dilemu. Pomoću pravog radijusa i posebnog dizajna, gotovi umivaonici sada se mogu skupno napuniti. Zamrzivači se sada mogu slojeviti na vrhu drugog, što omogućava kupcima da prenose 5x više sudopera. Uštedu toliko više na cijenu isporuke i uvoza.

Za više pojedinosti o tome koje se umivaonice mogu slojeviti na vrhu druge, slobodno nas kontaktirajte. Naš prodajni tim rado će vam ponuditi popis izrađenih umivaonika od nehrđajućeg čelika koji se mogu učitati kao takvi.

32 Inch Undermount Stainless Steel Sinks, ZD-3218.jpg