Dom > Vijesti > Sadržaj

Nova tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika u Maleziji

Sep 04, 2020

Kako bismo se bolje prilagodili potražnji tržišta za Symbol umivaonicima od nehrđajućeg čelika, uložili smo u novu ručno izrađenu tvornicu sudopera od nehrđajućeg čelika u Maleziji. Tvornica je stavili u proizvodnju ove godine. Naša serija proizvoda uključuje ručno izrađene umivaonike nultog radijusa, ručno izrađene sudopere okruglog kuta, umivaonike nano, prednje umivaonike pregače i tako dalje. Naravno da vam možemo pružiti prilagođene usluge za ručno izrađene umivaonike

Symbolsink Malezijski tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika je izgrađena i stavili u proizvodnju u 2012.  Mi smo jedina tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika u Maleziji koja ima pravu veliku proizvodnju i puni skup otpremnih dokumenata za carinjenje i inspekciju. Uz najnovije napredne automatske proizvodne linije, vješte radnike, dobro uspostavljeni upravljački sustav, naš sadašnji kapacitet je 1.000.000 sudopera godišnje, a s potencijalom za daljnje povećanje.

Naši sudoperi su 100% izrađeni u Maleziji, i imaju 0% anti-dumping carine i extra custom tarifa. Vrlo strog QC sustav nam pomoći da kontroliramo stabilno vrijeme olova. Podržavamo miješanje utovara nacrtanih i ručno izrađenih sudopera od nehrđajućeg čelika koji su prilično povoljni za uređenje inventara. Ako želite veleprodaju umivaonika iz izvora, Symbol će biti vaš najbolji izbor.

Handmade stainless steel sink factory -8