Dom > Vijesti > Sadržaj

Nove serije nano-titanskih tanjura

May 07, 2018

Biti dio industrije sudara Sjeverne Amerike, Symbolsink je proveo nekoliko godina stalno poboljšavajući i pojačavajući našu igru. Iz poboljšanja brzine proizvodnje, proizvodnje koja eliminira nužne troškove, kontrolu proizvodnje, kontrolu kvalitete, sustavni tok proizvodnje, sigurno pakiranje i utovar, OEM usluge / branding za razvoj novih i inovativnih proizvoda. Symbolsink nikad nije prestao raditi na tome da našim partnerima sve više i više zadovoljimo svaku isporuku.

 

Naša nedavna ekspanzija tvornice bila je tek početak, više su instalirani za Symbolsinkovu budućnost, a vi, naši poslovni partneri, veliki su dio toga. Da bismo svojim klijentima pružili veću konkurentnost, trošimo svoje vrijeme i sredstva kako bismo ne samo proizvodili proizvode u potrazi, već i razvili nove tehnološki napredne proizvode.

 

Naš naporan rad i vrijeme provedeno na inovacijama plaća se u obliku našeg nano-titanijskog umivaonika ili tzv. Nano sudopera. Ovi odvodi nisu potpuno sazreli na tržištu. Mnogo tvornica ne može proizvoditi umivaonice pomoću nano tehnologije i Symbolsink je ponosan što je jedna od vodećih tvornica koje imaju najveći napredak u hvatanju toga napretka.

black nano sink.jpg