Dom > Vijesti > Sadržaj

Kako održavati sudoper od nehrđajućeg čelika u svakodnevnom životu?

Apr 13, 2020

Kako održavati sudoper od nehrđajućeg čelika u našem svakodnevnom životu? Kao što slijedi, imamo nekoliko prijedloga,

Prvo otvorite prozor da biste ga ventilirali

Ako uređenje kuće nije završeno nakon postavljanja sudopera od nehrđajućeg čelika, imajte na umu da je vrlo važno otvoriti prozor i držati ga ventiliranim, kako ne bi došlo do korozivnog plina koji se šalje iz ukrasnog materijala stvara reakciju oksidacije s površinom od nehrđajućeg čelika. , a zatim izazvati hrđu.

Drugo, zaštita od ulja

Za korisnike koji se ne žuri s upotrebom, površinu nehrđajućeg čelika premažete 0010010 nbsp; sudoperom 0010010 nbsp; slojem ulja za koji je manje vjerojatno da će zahrđati od običnog. 0010010 nbsp; nehrđajući 0010010 nbsp; kuhinjski sudoper.

Treće, pravodobno obrišite na suho

Kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika nakon uporabe isperite čistom vodom, a zatim ga obrišite da se pravovremeno osuši. Ne zaboravite da na površini sudopera ne ostane kapljica vode. Zbog vode visoke količine željeza može doći do stvaranja smeđe crvene boje na površini sudopera. Četkajte pilingom ako na površini nastane vodena hrđa.

Četiri, izbjegavajte kuglu od čelične žice

Pri čišćenju sudopera od nehrđajućeg čelika bolje je 0010010 nbsp; ne koristiti kuglu od čelične žice, čeličnu četku, kako ne bismo ogrebali sudoper, inače 0010010 nbsp; sudoper od nehrđajućeg čelika 0010010 nbsp; lakše se hrđa.

double drop in kitchen sink