Dom > Vijesti > Sadržaj

Očistite od nehrđajućeg čelika ... Ovdje je jednostavan popravak!

Dec 29, 2017

Ako je vaš sudoper malo zagušljiv, učinite da izgleda baš kao novo s materijalima koji su ekološki prihvatljivi već imate u vašoj kuhinji. I ne radi se o tome da se radi o brzom čišćenju koji u osnovi ne košta ništa. Sigurno buff svoj put do svježeg i pjenušavog bazena koji će ostati na taj način već tjednima.

Što vam je potrebno:

Spužva
Soda bikarbona
Ocat
Limun ili narančasta kora
Maslinovo ulje
Papirnati ručnik


Upute:

Dajte svoj sudoper brzo oprati i isprati, uklanjajući sva jela i sve hrane bitova iz odvoda. Zatim pospite cijelom sudoperu s natrijevim sodom i upotrijebite meku spužvu, radeći u kružnom kretanju, kako biste pročistili bazen. Soda za bikanje nježno se čisti bez ogrebotina od nehrđajućeg čelika.


Ispraznite sudoper s ocem, koji će se mjehur i iscijediti. Ocat prirodno dezinficira dok pomaže uklanjanju mrlja od tvrde vode iz sudopera od nehrđajućeg čelika. Zatim lagano utrljajte spužvom i isperite sudoper s vodom. Također možete ispustiti smeće oslobađajući bombe dolje odvod kako bi se cijeli sudoper mirisne svježe.
Stavite limun ili narančasti korijen na dobru upotrebu i protrljajte cijeli bazen s dijelom kora, trljajte kožu od nehrđajućeg čelika, što pomaže u deodoriranju sudopera dok pomaže bazenu zadržati svoj novi sjaj.


Završite buffing s papirnatim ručnikom i dodir maslinovog ulja. Tvoja sudoper će ostati sjajno sjajni nekoliko tjedana prije nego što trebaju nadomjestak.

Da biste SAVE to, svakako kliknite SHARE kako bi se pohraniti na vašu osobnu stranicu.
Za više nevjerojatnih ideja ... recepti i motivacijski savjeti za gubitkom težine slijede me ili prijatelja