Dom > Vijesti > Sadržaj

2018 Kuhinja Trendovi

Jan 22, 2018


Nova godina, novi početak. Svatko želi početi svježe s novom godinom, a kuhinja se ne razlikuje. Domaćini odlučuju oživjeti svoju kuhinju i svoje domove oko Nove godine kako bi im pružili svježu novu atmosferu. Svake godine postoje jasni trendovi koji preuzimaju američke domove, ovdje su neki od jasnih i dominantnih trendova za 2018. godinu.

1. Tamni radni prostori

Za godine svijetlo žuti countertops dominiraju naše kuhinje, ali ove godine kuće su intrige s tajanstvenim tamnim šalterima. Kontrola tamne boje odiše elegancijom i dramatičnim stilom kuhinje. Vrlo moderan izbor kuhinjskog ukrasa.

2 . Mješovite završnice

Monokromatski kuhinja je van i jedinstvena kombinacija mix-and-match završi. Sve više i više ljudi odabiru jedinstveni kuhinjski izgled koji odgovara njihovoj osobnosti stoga oni pokupiti razne materijale i boje da se pomiješaju i stvaraju nevjerojatno jedinstvenu kuhinju.

3 . Tamnije podove

Svijetle i razigrane boje odabrane su za zidove kuhinja i daju joj kontrast, podovi su sada tamniji. Tamniji podovi lakše se održavaju i zahtijevaju manje čišćenja. To je pogodno za moderne obitelji koje jedva imaju vremena za čišćenje i održavanje.

4. Prijelazne kuhinjske dekore

Mješavina rustikalnog i suvremenog kuhinjskog ukrasa je u trendu, a sve više i više sviđa ova fuzija. Kao što kažu, 2 stvari su bolje od jednog. Danas se više ne morate jednostavno držati ni suvremenih ili klasičnih kuhinja.

Stainless Steel Apron Sink AS-R3320.jpg