Kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika 50/50 dvostruka, ZD-3118P

Model br .: ZD-3118P

Ukupna veličina: 31 1/4 "x 18 1/8"

Veličina posude:

16 1/8 "x 14" (L)
16 1/8 "x 14" (R)

Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda 50/50 Double Bowl kuhinjski sudoper:


ZD-3118P je ručno izrađeni dvostruki sudoper. Veličina dvije zdjele u ovom sudoperu je ista. Tako možete staviti različite stvari u isto vrijeme. Promjer od 16 inča je dovoljan da ispustite većinu hrane u kuhinji. Kuhinjski sudoperi Symbolsink izrađeni su u jednom od najnaprednijih postrojenja globalno, koristeći industrijsku snagu T304 18/10 od nehrđajućeg čelika tvrtke Posco, svjetski lider u kvaliteti čelika. Zbog dobrog materijala je trajniji. Moderni osnovni kanali nagibaju se prema stražnjem 3,5-inčnom odvodu kompatibilnom s cjedilom ili odlagačem otpada. Symbolsink-ov premaz vrhunskog satena otpornog na ogrebotine odiše prirodnim, zrnatim uzorkom i blagim umirujućim sjajem koji se poboljšava uporabom. Bilo da kuhate svakodnevno ili ne, pomaže kada je umivaonik lagan za oči.

H3118D (4).JPG
H3118D (18).JPGH3118D (15).JPGSpecifikacija kuhinjskog umivaonika od nehrđajućeg čelika od 50/50 dvostruke posude :


Model br

ZD-3118P

Materijal

304 nehrđajući čelik

Ukupna veličina

31 1/4 "x18 1/8"

Veličina posude

16 1/8 "x14" (L)

16 1/8 "x14" (R)

Dubina

10” / 10"

Obrada površina

Saten

Debljina

16 mjerača ili 18 mjerača

Radius Corner

Zero Radius

Podrijetlo Malezija

Sudoperi od nehrđajućeg čelika izrađeni u Maleziji nema nikakvu antidampinšku carinu kao ni dodatne tarife!Pakiranje 50/50 dvostruke posude od nehrđajućeg čelika :

paket dvostruke zdjele ručne izrade sink.jpg

O simbolici:


Symbolsink je vodeći proizvođač sudopera , sa širokim spektrom proizvoda napravljenih s naprednom tehnologijom koja premašuje industrijske standarde. Kako bi osigurali iznimnu kvalitetu, Symbolsink proizvodi uvijek se izrađuju s vrhunskim materijalima kao i vrhunskim dizajnom.

Sudoper je srce kuhinje. Prema statistikama, upotreba svih vrsta artikala u kuhinji, sudopera ima najveću stopu iskorištenosti. U pripremi i čišćenju poslije obroka postoji više od 65% vremena koje je izravno povezano sa sudoporom. Vrlo je važno odabrati lijepu i dobru izvedbu sudopera. Dobar sudoper pružit će nam udobnu i toplu kuhinju.


手工 盆 工厂 拼图 2.jpgPITANJA:


1. Koliko je vremena isporuke?

    Sudoperi su obično spremni za 6-8 tjedana nakon primitka depozita.


2. Kako mogu dobiti uzorak?

Pozivamo vas da kontaktirate naš prodajni tim kako biste raspravili detalje vezane uz uzorak. Rado ćemo organizirati slanje uzoraka na adresu koju ste naveli.


3. Kako se uvjerite da ćete biti u mogućnosti pružiti veliku količinu sudopera kako ih trebamo?

     Jedna od najboljih stvari kod izmišljenih sudopera je da su ručno izrađeni. To znači da se sudoperi mogu proizvesti na temelju specifikacija i dizajna naših kupaca. Naše visoke mogućnosti razvoja proizvoda mogu dizajnirati i stvoriti složene i napredne izmišljene sudopere. Zapravo, naš tim će vas voditi kroz cijeli proces i osigurati kvalitetu vašeg sudopera.

Hot Tags: 50/50 dvostruka posuda od nehrđajućeg čelika kuhinjski sudoper, zd-3118p, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

Mogli biste i voljeti