Dom > Tvornice > Tvornica Malezije

Tvornica Malezije:


Nakon što su i američki i kanadski uvoznici izvučeni od nehrđajućeg čelika iz Kine nametnuli do 65% -200% protudampinških i protuvrijednih pristojbi, rastući mjehurić iz industrije pao je, a slava koja je uživala odlazila je nizbrdo. Mnogi uvoznici morali su tražiti druge opcije, ali tada su opcije bile ograničene. Proizvodnja od nehrđajućeg čelika iz drugih zemalja nije mogla odgovarati iskustvu i resursima proizvođača sudopera od nehrđajućeg čelika u Kini. Tada je Symbolsink odlučio uložiti u tvornicu u Selangoru, Maleziji.

Imajući veze i znanje zemlje, znali smo da nešto gradimo uz rub. Symbolsink je preuzeo znanje, iskustvo i naprednu tehnologiju koju smo posjedovali i izgradili uspješnu tvornicu u Maleziji. Neusporediv stručnost i resursi oblikovani u jednu izuzetnu tvornicu.

Sada, godinama nakon uspostave naše tvornice, proces, proizvodnja, tim stručnjaka i kvaliteta naših ponora više su rafinirani. Poput dobro podmazanog stroja. S dosljednim proizvodnim kapacitetom i kvalitetom, Symbolsinkovi nehrđajući čelični umivaonici su certificirani za CUPC. Uz sve veće zahtjeve naših kupaca, proširili smo našu malezijsku tvornicu. Ovo je postavljeno tako da odgovara našim porastima. Slobodno nas posjetite i osobno nas posjetite. Nadamo se da bismo vam mogli pomoći da razvijate svoje poslovanje baš kao što imamo s našim sadašnjim kupcima.