Kuhinjski sudoper na vrhu, ZS-T 3022 C

Model br .: ZS-T 3022 C
Ukupna veličina: 30 "x 22"
Veličina zdjele: 28 "x 18 1 / 2"
Dubina: 9”

Detalji o proizvodu

Kuhinjski sudoper s gornjim motivom s jednostrukom posudom, ZS-T 3022 C


workstation kitchen sink single bowl


Prednosti jednostrukog ispuštanja u sudoper

top mount handmade kitchen sink


Dostupan pribor za sudoper u kuhinji

kitchen sink accessories


Ovaj kuhinjski sudoper s gornjim dijelom s ledgeis-om, ručni sudoper od čelika bez ruka, koristi visokokvalitetni 304 nehrđajući čelik kao sirovinu, a svaki proizvodni proces upotpunjava naše profesionalno osoblje s dugogodišnjim bogatim iskustvom. Od probijanja odvodne rupe, savijanja, zavarivanja, udaranja u bazenu, pričvršćivanja spojnog dijela (ako se radi o dvostrukom umivaoniku), poliranja, prskanja donjeg premaza do konačne čiste ambalaže, završavamo svaki postupak s ozbiljnim stavom kako bismo osigurali visoku zaštitu. kvalitetan sudoper od nehrđajućeg čelika. Da bismo vam olakšali upotrebu, nudimo i odgovarajuću dodatnu opremu za ovaj sudoper radne stanice, možete slobodno odabrati, naš pribor može se pakirati u isti karton s sudoperom od nehrđajućeg čelika. Kupite sudoper i odgovarajući pribor odjednom, uštedite svoje vrijeme i novac.


Paket kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika

topmount stainless steel sink packaing

Tvornica kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika

stainless steel  Sink Factory

Symbolsink Malezijska tvornica sudopera od nehrđajućeg čelika izgrađena je i puštena u proizvodnju u 2012. Sa sve većom potražnjom na tržištu naših sudopera od nehrđajućeg čelika i stalnim širenjem veleprodajnog izvoznog posla, sada imamo 4 sudoper od nehrđajućeg čelika. tvornice. Naša tvornica ima najnovije automatske proizvodne linije, iskusne i kvalificirane radnike, te je uspostavila sustav upravljanja. Naš godišnji proizvod dosegao je 1, 000 000 ponora i nastavit će se povećavati u budućnosti. Naša tvornica ima ISO certifikat, naši sudoperi od nehrđajućeg čelika imaju i CUPC certifikat, kvaliteta je naš najvažniji standard, dobrodošli ste u veleprodaju sudopera od nehrđajućeg čelika od Symbol.


Mjere opreza za održavanje sudopera od nehrđajućeg čelika

Umivaonik od nehrđajućeg čelika predmet je koji često koristimo u kuhinji, važno je održati kako održavanje. Evo nekoliko savjeta za vašu referencu.

1. Imajte na umu da će plin koji je ispuštao izbjeljivačem ili kemijskim čistačem stavljen u kuhinjski ormar nagrizati dno sudopera.

2. Ako fotografski kemijski sastav ili fluks željeza dođu u dodir s sudoperom, nehrđajući kuhinjski sudoper morate odmah isprati.

3. Ne stavljajte hranu Pauli, majonezu, senf i sol u kuhinjski sudoper duže vrijeme.

4. Ne čistite sudoper od nehrđajućeg čelika željeznim prstenima ili grubim materijalima za čišćenje.

5. Bilo kakva zlouporaba ili pogrešan način čišćenja uzrokovat će oštećenje čeličnog kuhinjskog sudopera.
Hot Tags: Vrhunski kuhinjski sudoper, ZS-T 3022 C, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftina, najbolja, cijena
Upit

Mogli biste i voljeti