Kuhinjski sudoper s jednom zdjelom Topmount, ZS-T3220

Model br .: ZS-T3220
Ukupna veličina: 32 1/4 "x20 1/8"
Veličina zdjele: 29 1/4 "x14 5/8"
Dubina: 9 "

Detalji o proizvodu

Kuhinjski umivaonik Topmount s jednom zdjelom


UvodUdio jednog gornjeg umivaonika od nehrđajućeg čelika, ZS-T3220

Ovaj ručno izrađeni kuhinjski sudoper s jednom zdjelom ZS-T3220 dizajniran je za ugradnju bez recepta. Vanjska dimenzija je 30 1/4" x 20 1/8" dok je unutarnja dimenzija 29 1/4" x 14 5/8" ;, što je dovoljno veliko za našu svakodnevnu upotrebu. Izrađen od trajnog nehrđajućeg čelika dimenzija 304, kut nula radijusa u sudoperu ima jednu rupu za slavinu. Satenski završetak komercijalne kvalitete čini ga otpornim na habanje.

Symbolsink ne ostavlja kamen na kamenu kako bi pomogao našim partnerima u poslu sa sudoperom od nehrđajućeg čelika, pružamo prilagođenu uslugu ručno rađenih umivaonika od nehrđajućeg čelika za sve naše kupce. Na primjer, brojevi otvora za slavinu u kuhinjskom sudoperu mogu se dizajnirati prema vašoj potrebi, svi sudoperi od nehrđajućeg čelika mogu biti izrađeni u 16 ili 18 mjerača prema vašoj potražnji. A detalji paketa, boje premaza, otisak lofoa na sudoperu, raidus kutova umivaonika, itd. Također se mogu napraviti po mjeri.

ZS-T3220 -A
SpecifikacijeRučno rađen kuhinjski umivaonik od nehrđajućeg čelika


Model br

ZS-T3220

Tip

Sudoper ručne izrade, nulti radijus

Ukupna veličina

32 1/4" x20 1/8"

Veličina zdjele

29 1/4" x14 5/8"

Dubina

9”

Materijal

SUS 304

Debljina

Mjerač 16, Mjerač 18

Završi

Saten

Rupe za slavinu1 ili prilagodljiv

Prilagođeni stil

Dostupno

Uzorak

Dostupno
Pojedinosti oRučno rađen umivaonik od nehrđajućeg čelika, ZS-T3220


zero radius corner topmount handmade sinkRučno izrađeno pakiranje sudopera od nehrđajućeg čelika


workstation kitchen sink packageO Symbolsinku

—— Vodeći proizvođač sudopera od nehrđajućeg čelika


Symbolsink je profesionalni proizvođač sudopera od nerđajućeg čelika s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji od 2012. Naše tvornice sudopera od nehrđajućeg čelika nalaze se u Maleziji, gdje sudoper od nehrđajućeg čelika izvozi u SAD& Kanada nema antidampinške carine.

Handmade stainless steel sink factory -8
Pitanja


1. Mogu li se drugi proizvodi ili dodaci spakirati sa sudoperom?

Pakiranje sudopera ovisit će o vašim specifikacijama.

2. Prodajete li još nešto osim sudopera od nehrđajućeg čelika?

Symbolsink je sve na jednom mjestu za sve što je povezano sa sudoperom od nehrđajućeg čelika. Dostupni su dodaci poput prilagođenih rešetki od nehrđajućeg čelika, prilagođenih ploča za sjeckanje i cjedila. Ova dodatna oprema odgovara i prilagođena je našim umivaonicima. To vam olakšava nabavu kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika.

3. Koliko sudopera moram kupiti da stanem u spremnik?

Nosivost bilo kojeg spremnika ovisi o nekoliko čimbenika. To uključuje dimenzije pakiranja i sudopera. U većini slučajeva postoje različite vrste i veličine sudopera koji se stavljaju u jedan spremnik. Ali ne brinite. Naš će tim izračunati i pružiti najbolji raspored koji bi povećao nosivost kontejnera. Stoga vam dugoročno štedimo puno troškova.
Hot Tags: Kuhinjski sudoper s jednom zdjelom Topmount, ZS-T3220, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftino, najbolje, cijena
Upit

You Might Also Like