Dvostruki umivaonik u seoskoj kući

Model br .: AD-R3321
Ukupna veličina: 33 "x 21"
Veličina posude:
15 "x 16 1/2" (L)
15 "x 16 1/2" (R)
Dubina: 10 "/ 10"

Detalji o proizvodu


Opis proizvoda


Of Uvođenje dvostrukog umivaonika u seoskom domaćinstvuAD-R3321, prednji sudoper s dvostrukom zdjelom za kuhinju, izrađen od SUS304, glavni materijal za kuhinjski sudoper u Sjevernoj Americi. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti SUS304, naši sudoperi su otporni na koroziju, hrđu i tako dalje. Osim toga, suvremeni kutovi R15 u uskim radijusima drže korak s modernim modom sudopera. Commercial-Grade brušeni satinski završni sloj nije samo moderan, već i otporan na ogrebotine. Kombinirani završni sloj satena i nježno zaobljeni kutovi čine održavanje jednostavnim kao brisanje površine vlažnom krpom.


Kako bismo uštedjeli vaše vrijeme i smanjili troškove kupnje, isporučujemo odgovarajući pribor za naše sudopere od nehrđajućeg čelika. Ovaj dvostruki umivaonik AD-R3321 može se pakirati s dodatnim priborom. Pribor za kuhinjski sudoper od nehrđajućeg čelika pružamo, uključujući: cjedila, donje rešetke, daske za rezanje, podesivi cjedilo, suhi stalak i tako dalje. Vi ste također dobrodošli u mix-red sve naše kuhinjske sudoperi od nehrđajućeg čelika kako bi teret učinio učinkovitijim.Ations Specifikacije dvostrukog umivaonika salaša


Model br                 

AD-R3321
Tip Sudoper za pregaču, radijus 15 mm                                                                                              
Ukupna veličina 33 '' x 21 ''
Veličina posude

15 "x16 1/2" (L)

15 x16 1/2 (R)

Dubina 10” / 10”
Materijal SUS 304
Debljina 16 mjerača, 18 mjerača
Završi Saten
Podrijetlo Malezija
Uzorak Dostupno
Sudoperi od nehrđajućeg čelika izrađeni u Maleziji nema nikakvu antidampinšku carinu kao ni dodatne tarife ! 

 

Ages Prednosti dvostrukog umivaonika seoske kuće

AD-R3320 (6).jpg

Odvodnik od nehrđajućeg čelika


AD-R3320 (7).jpg

Lijepa R15


RS-3519 (6)-2-.jpg

Vodeni vodPregača Sink Packing

Standardno pakiranje


1 PCS / CTN1.jpg 2.jpg 3.jpg
7.JPG 5.jpg 4.jpg

O simbolici


手工盆工厂拼图1.png

   Supplier Vodeći dobavljač sudopera od nehrđajućeg čelika

 

Symbolsink već više od 10 godina proizvodi visokokvalitetni sudoper od nehrđajućeg čelika. Kao jedan od vodećih proizvođača kuhinjskih sudopera od nehrđajućeg čelika, Symbolsik je poznat po svojoj sposobnosti da zadovolji potrebe prestižnih marki. Symbolsink osigurava dosljednost naših visokokvalitetnih sudopera, pridajemo važnost svakom proizvodnom procesu i njegovoj stabilnosti, a ne proizvodnim kapacitetima.


Kako bi ostali na vrhu i zadržali naše dugogodišnje partnerstvo s vrhunskim svjetskim brandovima, Symbolsink neprestano ažurira svoje proizvodne tehnike i opremu. Ostajemo na vrhu najnovijeg proizvodnog pristupa u svim aspektima izrade ručno izrađenog sudopera od nehrđajućeg čelika, uključujući rezanje, zavarivanje prešanjem, poliranje itdPitanja


P


Koju vrstu nehrđajućeg čelika koristi jastučić?
Premium 304 serija nehrđajućeg čelika, bez hrđe, otporna na struganje, neporozna, higijenska i iznimno izdržljiva.


P


Zašto obratiti pozornost na sadržaj kroma i nikla u sudoperu?Nehrđajući čelik je legura koja se sastoji od različitih metala. Nikal daje nehrđajućem čeliku snagu i tvrdoću dok krom daje sjaj i trajnost.


P


Može li se pregača od nehrđajućeg čelika koristiti na vrlo niskim ili vrlo visokim temperaturama?Da. Nehrđajući čelik ima izvrsne prednosti na oba krajnja mjesta temperaturne skale. Nehrđajući čelik može se koristiti do temperature tekućeg dušika i do oko 1800 ° F.

Hot Tags: farma dvostruki sudoper, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, veleprodaja, jeftini, najbolji, cijena
Upit

You Might Also Like