Dom > Izložba > Sadržaj

Zašto je kuhinjski sudoper začepljen

Jun 11, 2017

1, cijevi začepljen

Suočavanje metoda: Ako je spremnik za voduzačepljen, cijev za vodu je zatvorena prvi put, a to je nemoguće požurivati nečistoće s vodom. Za stranog tijela u kanalizaciju, možete koristiti staru četkicu za zube, žice i tako izabrati. Opće vodovodne cijevi može biti uklonjena, rušenje vrijeme da obratite pozornost na sljedeće staviti otpadne vode bazena kako bi se spriječilo kanalizacije obojeni ormarića. Ako voda je uklonjena, ako lišća, mulja i drugih otpadaka može biti zakačen van sa žicom, ako je Masni čep, možete najprije uliti u tople vode i zatim očistite.

p201703211549039716099.jpg

2, ulje mrlja mrlje

Suočavanje metoda: nakon ispiranja površine sudopera, pospite malo sode kao tijesto, prema stupnju uljem mazati i isperite čistom. I onda sudoper napunite vodom, ulijte bijeli ocat, ili napunite sudoper sa bijeli ocat papirnate ručnike, pola sata nakon uklanjanje papirnate ručnike. I onda koristite najlon spužva uprljane sapunici, završno čišćenje za usudoper.

Postoji način da možete koristiti naše dnevne ostatke ogriskom posao čišćenja. Izreži voće više puta gumiran unutarnji zid vode, apple jezgra pektin može biti dobar način za uklanjanje ulja, pogodan za svakodnevnu uporabu, korištenje otpada i ne boli nasudoper.

3, usta miris

Suočavanje metoda: problem je uglavnom ispod vodovodnih cijevi i curenja su zatvoreni, s električne trake ili staklo ljepilo pečat u retku. I onda izvucite crijevo na sljedeći cijevi, na kraju cjevovoda omotan oko nekoliko plastičnom folijom, u sljedeći vodovodne cijevi.