Dom > Izložba > Sadržaj

Zašto kuhinja sudoperi imaju dvije zdjele

Jun 10, 2017

U ovom trenutku, naše tržište je podijeljen u četiri vrste spremnika za vodu: Keramički sudoper, čista akrilna sudoper, umjetne kameni sudoper i od nehrđajućeg čelikasudoper. Najčešće četiri vrste odvodi se sudoper od nehrđajućeg čelika.

Odaberite odgovarajućesudoperVeličina prostora kuhinja. Tržište pod sudoper s jednim zdjela,dvije zdjele, tri zdjele i pod-zdjela, kuhinjski prostor je posebno mala obitelj može odabrati jednu zdjelu, igra osnovni čišćenje efekt, kuhinja prostor srednje obitelj možete odabrati dvije zdjele ili dijete utor, možete oba čist i uređaj, kuhinjski prostor mogu biti relativno velika obitelj možete odabrati tri zdjele.

Zašto integriran sudoper namijenjen je iz dva razloga zato što ljudi smatraju da temeljitije u procesu pranje ili pranje suđa sa dva pokreće. Na primjer, prvo jelo sa čišćenje jednom oprati i isprati s vodom. Ali za ovu operaciju, ako samo jedan sudoper, to postaje nezgodan. Ako je dvostrukim umivaonikom, zatim jelo, sudoper za pranje rješenja za pranje rublja, pranje u drugi sudoper vodi isprati ili nakon čišćenja u drugi spremnik za odvod vode, su vrlo povoljne. Isto tako, u čišćenje voća i povrća, pametan korištenje dvostrukim umivaonikom, također čini se da vrlo povoljno.

p201612150940157247546.jpg