Dom > Izložba > Sadržaj

Kada će potonuti Turija

Jun 11, 2017

1, odlazi na mjesto. Broj umivaonika odabrali svako domaćinstvo je drugačiji. Stoga, položaj sudoper bi trebao biti jednak volumen spremnika. Prilikom naručivanja u tablici, veličina sudoper trebaju biti informirani o veličini isudoper.

p201612150941391947968.jpg

2, vodeći instalacije. Prije instalacije nasudoper, slavina i dovod cijevi bi trebao biti instaliran. Prilikom instalacije slavinu, ne samo zahtijeva snažan instalacija, ali i pojava procjedne vode na vezu. Će biti unaprijed instaliran na slavine pritišće cijev povezan s kraja uvale prekidač, instalaciju treba obratite pozornost na konvergenciju u firmi, ali također obratite pažnju na detalj, koji je, vruće i hladne vode cijevi pozicija , ne o krivo. Prelijevanja rupa je kako bi se izbjeglo prelijevanje sudopera za zaštitu u rupu, tako da kada instalirate prelijevanja rupu u cijev za vodu, obratite pozornost na svoj pečat sa spremnika na pečat, kako bi se preljev rupu cijev za vodu sama ne curenja. Filtriranje košaru cijevi za instalaciju, glavna pozornost cijev za vodu i konvergencije između spremnika, ne samo biti jak, ali i pečat.

3, mjesto jesudoper. Nakon instalacije neke od funkcionalnih dijelova spremnika, možete postaviti sudoper u odgovarajuće mjesto u tablici, spremni za početak sljedećih installer.