Dom > Izložba > Sadržaj

Što je sudoper od nehrđajućeg čelika

May 15, 2017

Koristeći nehrđajući čelik kao proizvodnju sirovina za sudopere od nehrđajućeg čelika , nakon što se jednom protežu ili zavaraju način glavne obrade i zatim površinsku obradu nakon proizvoda oblikovanja, koji se koriste za ugradnju neophodnog dijela ormara, konačni Gotovih proizvoda koji se koriste u modernim kuhinjama kao pranje ili pranje posuđa jedan od neophodnih alata.


Materijal od nehrđajućeg čelika

1, 304 # materijal od nehrđajućeg čelika

2, 202 # materijal od nehrđajućeg čelika

3, 201 # materijal od nehrđajućeg čelika


Gore navedene vrste materijala od nehrđajućeg čelika najveća su razlika u izvedbi otpornosti na koroziju, naravno, razlika u cijeni je ogromna. Stoga korisnike koji kupujete moraju biti obaviješteni trgovcima, čuvajte se. Najbolje je imati knjigu o osiguranju kvalitete.

Obrada površina

1, biser srebro rezanci

2, abrazivna površina za crtanje

3, mercerizirajuća površina

4, Poliranje zrcala

Gore navedene 4 vrste zanatskih svake imaju točku specijalnosti, u kojoj su najpopularniji biserno srebrni rezani proizvodi, a njihova prva obrada mora biti prva na površinskom pjeskarenju, a zatim nosi kemijsku površinsku obradu, površinu luksuznu, trajnu novu. Mercerizirana površina postepeno je postala popularna, karakteristična je postavka brušenja prednosti plovidbe i poliranje zrcalnih prednosti u jednoj, izvrsnoj izvedbi, mercerizaciji poput satena.


Struktura

Pločica od nehrđajućeg čelika s jednim bazenom

Pojedinačni umivaonik tip sudopera velik, odabrati više zgodan, udoban, do sada na tržištu ima duljinu od više od 900mm dugo lonce. Modeliranje je također luksuzniji stil, naravno, cijena je skuplja.

p201702281751018954764.jpg

Dvostruki umivaonik Nehrđajući čelik :

Dvostrukog bazena najprikladnija, uglavnom mnogobrojnih podmornica, dvostrukog bazena, koji je glavni bazen plus pomoćni bazen, pranje bazena, pomoćni bazen za korištenje neto mjehurića.

p201704101002125157944.jpg

Tri sudopera od nehrđajućeg čelika:

Tri bazena odjeljenja rada je jasnija, njegov nedostatak je bazen tijelo velika, velika kuhinja je beskorisna.

Sudoper od nehrđajućeg čelika sa krilom:

S krilatom tip sudoper na domaćem tržištu nije vrlo popularan, ali u Europi i SAD-u više popularan.