Dom > Izložba > Sadržaj

Što je standardni kuhinjski sudoper

May 20, 2017

Opće male kuhinjski sudoper veličine je ono što standard postaviti prema veličini cijelog kuhinjskog stola, moderna ima kombinaciju ormaru, tako da se također može izravno utemeljiti na veličini ovih prilagođenih ormarića koje možete odabrati. To su mladi ljudi koji će odabrati, reći dug život, ili naše tradicionalne metode dizajna, više u skladu sa životnim navikama starijih ljudi, te u dizajnu suvremenog bazena materijala je također bogatiji.

p201703021127184244371.jpg

U prošlosti je relativno jedan cement ili dodati neke keramičke pločice dizajn, suvremena integracija mnogo različitih zidnih materijala, kao što su kristalni mozaik, vrlo su dobre, ultraviolet kuhinjski sudoper veličine je ono što se standard temelji na svakoj kuhinji cijevi mjesto Za postavljanje, a različita veličina dizajna cijevi za sobnu vodu nije ista, tako da u ovom slučaju mora odabrati različitu veličinu bazena za sudoper.

Osim toga, odaberite veličinu kuhinjskog sudopera što je standard također ovisi o vašem cjelokupnom dizajnu kuhinjskog stola, a to su izravno povezane s dizajnom kuhinjskog sudopera nakon učinka kako i instalacija suvremenih cjevovoda, u osnovi u kutu položaja, Tako da je veličina kuhinjskog sudopera, koliko je to moguće da stane zid ostavio širinu, kao i mjesto instalacije cjevovoda, nemaju previše odstupanja, inače će utjecati na protok vode, skloni situaciji Blokiranja cijevi. Dakle, u procesu odabira veličine, ne samo za mjerenje prostora prostora, već i za određivanje udaljenosti između cijevi i zida, kao i cjevovoda u spremniku.