Dom > Izložba > Sadržaj

što znači 16 sudoper od nehrđajućeg čelika znači sudoper

Jun 13, 2017

16 tanjur od nehrđajućeg čelika sudoper Obrada površine Postoji nekoliko, što je drugačije. Evo kombinacije višegodišnjeg iskustva i povijesti razvoja 16 sudopera od nehrđajućeg čelika za razgovor o našim stajalištima.

1. Sredstvo od nehrđajućeg čelika za biser rezanci

Netko se također zove Pearl srebrni rezanci, mat glatka, perla glatka i tako dalje. Izrađena je iz površinske obrade kemijskog elektrolita (jasno, a elektroliziranje je slično). Ova vrsta površinske obrade u svim proizvodnji, proces je najjednostavniji, tehnički je mali, troškovi proizvodnje su niski. Cijena proizvedenih proizvoda je također manja. Trenutno, gotovo 2000 od više od 90% proizvođača u cijelosti usvaja ovu procesnu proizvodnju. Mnogi robni marki prve linije također koriste ovaj proces kako bi privukli low-end tržište. Ali ova površina je najveći nedostatak nije ispočetka, površina je lako koristiti ogrebotine, ozbiljno će se pojaviti presvlačenje prolijevanja. Toliko ljestvice poduzeća postupno zamjenjuju ovaj proces s drugim procesima.

p201704071503153160779 (1).jpg

2. Sudoper od nehrđajućeg čelika za površinu za crtanje

Također poznat kao mercerized rezanci. Je li uporaba opreme za crtanje žice na površini sudopera opetovano povucite sustav (ekvivalent za obradu brusnog stroja). Površina je formirana s finom tragovom svile, a površina i njezina glatkoća. Osjećaj i vizija imaju vrlo snažnu jasnu i silu. Budući da je izravno očetkano na površini curenja, zahtjevi za pločom su iznimno visoki. Kućna žica ploče Crtanje ponekad ima mali izgled čestica na površini da utječe na izgled. Kao rezultat toga, većina ploča se uvozi.

3. Sudoper od nehrđajućeg čelika s kontroliranom površinom

Na površini umivaonika pritisnite redovit uzorak ili izravno pomoću komprimiranog ispuna ploče (što je ekvivalentno nadvožnjaku pješačkog pješaka na upotrebi pločice s uzorkom), a zatim upotrijebite metodu tretiranja površine bisera za površinsku obradu. Vizualni učinak površine površine je također dobar, ali u kuhinji dugoročno žarulja će biti u obliku obrlju, teško očistiti.

4. Ogledalo od nehrđajućeg čelika

Ponavlja se poliranje na površini sudopera kako bi se stvorio zrcalni efekt. Ovo se liječenje ne odnosi na obitelji općenito. Korištenje procesa i lako oblikovanje ogrebotina.