Dom > Izložba > Sadržaj

Podnijeti tanjur od nehrđajućeg čelika

May 19, 2017

Nehrđajući čelik sudoper Prvi put pojavio u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama, Kina nehrđajućeg čelika sudoper prvi put pojavio u Tajvanu, početkom 90, kada tajvanski poduzetnici ulagati u kopno za izgradnju tvornice kada uvođenje nehrđajućeg čelika Umivaonici , rano u proljetnom sudoperu, a kasnije je tinte Lin sudoper.

U ranim danima Guangdong, 430 materijali (obično poznati kao nehrđajući čelik) korišteni su za proizvodnju malih sudopera, poznatih kao "zvijezda lonaca". Mreža je rekla da je 1996 Olin prvi put predložio pojam sudopera, koji se govori. 1996. Full House Spring distributer grijača Xu Jianguang je počeo ulagati u stvaranje Olin, proizvodnih sudopera.

Korištenje nehrđajućeg čelika kao proizvodnja sirovina od nehrđajućeg čelika , kroz jednu metodu rastezanja ili zavarivanja na glavnom tijelu prerade, a zatim površinsku obradu nakon nastajanja proizvoda, za ugradnju kabineta neophodan je dio Konačni proizvod koji se koristi u modernoj kuhinji kao pranje ili pranje posuđa neophodan alat. p201702281649150831841.jpg