Dom > Izložba > Sadržaj

nehrđajući nehrđajući čelik

Jun 01, 2017

Na tržištu sudopera, zalihe od nehrđajućeg čelika su zavarene na ukupnu žigosanje (poznato i kao ukupni zatezni ili zglobni zglob), valjački zavarivanje (zvan zavarivanje na dnu) i zavojnica zavarivanja tri vrste, valjanje zavarivanje i zavoj zavarivanje pripadaju zavarivanju umivaonik.


Prednosti procesa zavarivanja valjkom su:

1, oblik ploče spremnika može biti raznolik, tvornička proizvodnja ulaza plijesni je manja (kroz tijelo kalup može se dijeliti);

2, sudoper ploča može se koristiti žice izvlačenje sirovina ili reljefni materijali, lijep i velikodušan.

3, možete napraviti mali utor u kutu R, blizu trga, uz veću upotrebu prostora.


Nedostatak valjkastog zavarivanja je:

1, proces zavarivanja oštećenja od nehrđajućeg čelika , lako razbiti austenitnu strukturu nehrđajućeg čelika, smanjuje otpornost na koroziju.

2, zahtjevi za zavarivanje i brušenje su visoki, obična oprema teško je podnijeti.

3, materijalni otpad je velik, trošak je visok.


Prednosti cijelog procesa istezanja su:

1, spremanje materijala, uštede troškova.

2, iz modela dizajna može proizvesti poseban oblik, prekrasan i velikodušan.

3, bez zavarivanja i korištenje čvrstog tretmana za poboljšanje performansi od nehrđajućeg čelika .


Njegov nedostatak leži u:

1, trošak ulaza plijesni je visok;

2, površinska obrada teško, nije lako napraviti reljefno, crtanje i druge površine.

3, utor R-kuta ograničenjem procesa ne može biti premalen.


Na proces zavarivanja raste dvije jednostruke žljebove, svaka tangenta dvije strane, a zatim mozaik zajedno, a zatim cijeli panel kalupljenje. Vučna oprema zahtijeva argonsko zavarivanje istim zavarivačkim zavjesama i opremom za zavarivanje. Ovaj postupak zahtjeva za zavarivanjem i brušenjem također je vrlo visok, domaći proizvođači koji koriste opremu su slabi, debljina materijala je tanka, ne može dobro nositi zavar, često se vidi u sredini dva utora na traci na tragovi zavarivanja. Učinite dobar brand ima kanadsku krunu, površina s ogledalom je također teško vidjeti zavarivanje. Domaće uglavnom zbog niske cijene na tržištu, niske cijene. Prednost je niska cijena, jednostavan proces;


Tri vrste tehnologija nadopunjuju se, glavna struja dvaju procesa, u stvari, u dizajnu boce, neke su prikladne za proizvodnju procesa valjanja zavarivanja, a neke su prikladne za ukupnu proizvodnju procesa zatezanja, kako bi potrošači odgovarali njihovim vlastiti je najbolji.