Dom > Izložba > Sadržaj

trostruka posuda za kuhanje od nehrđajućeg čelika

Jun 01, 2017

Jučer me netizen pitao što su prednosti nehrđajućeg čelika Tri žlijeb, ne bi trebali započeti. Čelo od nehrđajućeg čelika, kao što ime sugerira, više od dvostrukog utora više od tijela utora, ali mnogi od tog utora nisu posvećeni pranju, ali za napunjene posude za smeće. Dat ću vam detaljan opis sljedećeg:

Prednost:

1, nemojte se spuštati na smeće. Neke domaćice, osobito u starijih osoba, struk nije jako dobar, obično pranje posuđa za kuhanje često savijati akciju nego više, kao što je savijanje iz ormarića kako bi pronašli nešto, od ormarića za dezinfekciju da se neke stolnjake, tu je umivaonik i tako dalje. i od nehrđajućeg čelika, trojica iz smeća, to pojednostavljuje puno kretnji udova, i tako dalje nakon večere, samo morati odlagati smeće u kuhinju velikog smeća, postoji proces smeća za samljeti u kanalizaciju.

p201703221022534216562.jpg

2, Kompletna funkcija s držačem alata. Zbog trojne utore više smeća može biti ta duljina, većina smeća može biti okrugla ili kvadratna, tako da proizvođači umivaonika obično na prednjoj strani skladišta postavljaju mali položaj krilnih ploča, ovaj položaj može biti proizvoljno stavljen na nešto.

I u osnovi sva tri utora s držačem alata, držač alata može biti vrlo dobar odvod na suhi nož, više se ne mora brinuti o drvenom noži unutra, što rezultira pljesnivim propadanjem.

3, visoka konfiguracija, luksuzna atmosfera. Mješalica s tri utore primjenjuje većinu pumpnih slavina ili univerzalne slavine, luksuzne atmosfere, posebno za veliku kuhinju ili srednju kuhinju. I nakon instalacije, očigledno je kuhinja da podigne plin da bi dodala mnogo.

Hendikep:

1, mala kuhinja nije prikladna. Veličina trokuta je općenito 90 cm do 1 m, duljina nije kratka, tako da mala kuhinja zasigurno nije primjenjiva. Mala kuhinja Prijatelji preporučuju dvostruki utor ili jedan utor.

2, cijena je skuplja, to se može razumjeti, jer puno stvari, tako da je cijena proizvoda s markom je puno skuplji.