Dom > Izložba > Sadržaj

Stvari koje trebate znati o nejasnom sudoperu od nehrđajućeg čelika

Nov 20, 2017

Stvari koje trebate znati o nejasnom sudoperu od nehrđajućeg čelika

 

1. Oštar abrazivna je velika ne ne! Abrazivi mogu ogrebotati vaš sudoper od nehrđajućeg čelika, ostavljajući neželjene oznake na njemu. Svakako koristite umjereno abrazivno sredstvo za čišćenje sudopera od nehrđajućeg čelika. Što se tiče svakodnevnog održavanja, s vlažnom mekom krpom.

2. Izbjegavajte vidljive ogrebotine trljanjem sudopera u smjeru zrna. Nehrđajući čelik s četvrtastim satiniranim završetkom poliran je u jednom smjeru i kako bi se zadržala njegova ljepota, morate se sjetiti da utrljate svoje sudopere u istom smjeru.

3. Odmah uklonite oštre sredstvo za čišćenje kada dođe u dodir s sudopera. Teško je izbjeći dobivanje sudopera u kontaktu s oštećenom kemikalijama ili sredstvom za čišćenje. No, nemojte produžiti izlaganje tih kemikalija na svoj sudoper. To će zasititi vaše sudopere još više.

4. Ocat su tvoji prijatelji! Trljanje sudopera s octom može ukloniti mrlje od tvrde vode. Bez vodenih mrlja znači nevjerojatno izgleda.

5. Maslinovo ulje nije samo za kuhanje! Maslinovo ulje je izvrsno za povećanje sjaj i sjaj vašeg sudopera od nehrđajućeg čelika. nekoliko kapi maslinovog ulja u mekom krpom dovoljno je da bi vaš sudoper vratio u život. Provjerite jeste li ravnomjerno i lagano nosili. Previše ulja može imati suprotan učinak vašem sudoperu.

6040 Apron Front Double Bowl Sink .jpg