Dom > Izložba > Sadržaj

Točno održavanje sudopera

Jan 05, 2018


Nakon instalacije kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika, dnevno pravilno održavanje ključni je čimbenik u određivanju koliko dugo će sudoper od nehrđajućeg čelika trajati. Evo nekoliko savjeta o tome kako možete održavati vaš sudoper:

1. Prilikom prve upotrebe kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg čelika ne zaboravite najprije otpustiti vodu 5-10 minuta, što je vodljivo za odvod vode koja sadrži hrđajući materijal u vodovodnoj cijevi. Drugo, obrišite površinu sudopera mekom krpom. Bolje je kontinuirano otpuštati vodu 2 ili 3 puta kako bi se osiguralo ispuštanje hrđe u vodi.

2. Pripremite graditelje da zamotaju umivaonik u plastične vrećice nakon instalacije, nemojte je koristiti dok kuhinja nije potpuno ukrašena.

3. Ne opere stvari u sudoperu s jakom kiselinom i jakom bazom. Očistite zdjelu sudopera od nehrđajućeg čelika nakon svake uporabe.

4. Ako je površina umivaonika zahrđala, odmah obrišite sudoper s praškom, vodom iz rđe ili 300 # brusnim papirom.

Kuhinjski sudoper svake marke treba vaše održavanje, ako se možete pridržavati gore navedenih prijedloga kada koristite sudoper od nehrđajućeg čelika, vaš sudoper od nehrđajućeg čelika uvijek će izgledati novo i poslužit će kao dobar kuharski partner.


7030 Undermount Stainless Steel Kitchen Sink,SS-3121L.jpg