Dom > Izložba > Sadržaj

simbol od nehrđajućeg čelika

Jul 02, 2018

Od 2007. godine simbol je bio preferirani izbor arhitekata, dizajnera i inženjera za kuhinje diljem svijeta. Sada su ti isti veliki kvalitetni umivaonici od nehrđajućeg čelika dostupni stambenim dizajnerskim kuhinjama, dizajnerskim interijerima i stambenim arhitektima.

Simboli proizvodi kombiniraju dizajn sječiva s funkcionalnim elementima kako bi zadovoljili kriterije vrhunskih dizajnera kuhinje.

Naši su od nehrđajućeg čelika predstavljeni u više projekata u Sjevernoj Americi. Zahvaljujući svojim higijenskim svojstvima, sudoper od nehrđajućeg čelika je jedan od najboljih izbora vlasnika kuće.

Tvrda metalna površina od nehrđajućeg čelika otežava pridržavanje bakterija i preživljavanje. Kada se ispravno očišćuje i održava, površine od nehrđajućeg čelika odupiru rast bakterija, plijesni i mikroorganizama koji mogu uzrokovati bolest.

Također je važno razmotriti koja će veličina odgovarati vašim potrebama kuhinjskog sudopera. Zadovoljstvo nam je pružiti širok raspon mogućnosti od jedne zdjele do dvostrukog tako da možete lako pronaći najbolju utakmicu za svoju kuhinju.


1.4 SS-3221R.jpg