Dom > Izložba > Sadržaj

Postupak obrade površina od nehrđajućeg čelika sudoper

Jun 15, 2017

Postupak obrade površina od nehrđajućeg čelika sudoper

1. Pearl Noodles

Netko se također zove Pearl srebrni rezanci, mat glatka, perla glatka i tako dalje. Izrađena je iz površinske obrade kemijskog elektrolita (jasno, a elektroliziranje je slično). Ova vrsta površinske obrade u svim proizvodnji, proces je najjednostavniji, tehnički je mali, troškovi proizvodnje su niski. Cijena proizvedenih proizvoda je također manja. Trenutno, gotovo 2000 od više od 90% proizvođača u cijelosti usvaja ovu procesnu proizvodnju. Mnogi robni marki prve linije također koriste ovaj proces kako bi privukli low-end tržište. Ali ova površina je najveći nedostatak nije ispočetka, površina je lako koristiti ogrebotine, ozbiljno će se pojaviti presvlačenje prolijevanja. Toliko ljestvice poduzeća postupno zamjenjuju ovaj proces s drugim procesima.

2. Mat površine

Naziva se i rezanci s kugličastim pijeskom. je koristiti mali pijesak ravnomjerno velike brzine udari površinu spremnika, tako da je njegova površina ravnomjerno formirana jedan i njezin mali utorima (ljudi oči su teško vidjeti), i poboljšati površinu tvrdoće od bujica, također poboljšati svoju scratch performanse , Princip je ekvivalentan tretmanu pušenja u strojnoj obradi. Ovakav tretman općenito zahtijeva da debljina stijenke ploče ne bi trebala biti previše tanka, a općenito sveukupni dio trake koji se na taj način koristi više.

3. Površina crtanja

Također poznat kao mercerized rezanci. Je li uporaba opreme za crtanje žice na površini sudopera opetovano povucite sustav (ekvivalent za obradu brusnog stroja). Površina je formirana s finom tragovom svile, a površina i njezina glatkoća. Osjećaj i vizija imaju vrlo snažnu jasnu i silu. Budući da je izravno očetkano na površini curenja, zahtjevi za pločom su iznimno visoki. Kućna žica ploče Crtanje ponekad ima mali izgled čestica na površini da utječe na izgled. Kao rezultat toga, većina ploča se uvozi.

4. Vladala površina

Na površini umivaonika pritisnite redovit uzorak ili izravno pomoću komprimiranog ispuna ploče (što je ekvivalentno nadvožnjaku pješačkog pješaka na upotrebi pločice s uzorkom), a zatim upotrijebite metodu tretiranja površine bisera za površinsku obradu. Vizualni učinak površine površine je također dobar, ali u kuhinji dugoročno žarulja će biti u obliku obrlju, teško očistiti.

5. Zrcalo

Ponavlja se poliranje na površini sudopera kako bi se stvorio zrcalni efekt. Ovo se liječenje ne odnosi na obitelji općenito. Korištenje procesa i lako oblikovanje ogrebotina.