Dom > Izložba > Sadržaj

Crijep od nehrđajućeg čelika dizajn funkcije sudopera i osobna preferencija

Jun 15, 2017

"Izaberite prema kuhinjskom prostoru"

Jednostruki utor, dvostruka kuhinja za manje prostorije

U suvremenom dizajnu kuhinje, funkcija umivaonika je znatno proširena, kao što su sudoper i ormarića spojen na mjesto je otvoreno radno područje, tako da spremnik vode s pohranu funkcije. Single-trough je često kuhinja prostor premali obiteljski izbor, može samo zadovoljiti osnovnu funkciju čišćenja, dvostruko žlijeb dizajn je široko koristi u kući, može zadovoljiti potrebe čišćenja i kondicioniranje odvojenu obradu, također zbog pravilnog posjedovanja prostora i postati prvi izbor; tri žlijeb ili podžbuk zbog oblikovanja mnogih posebnih oblika, prikladniji za personalizirani stil velike kuhinje, također ima namakanje ili pranje i skladištenje brojnih funkcija, ali i hranu koja se odvaja, uštedite vrijeme i trud. Ako je kuhinjski prostor mali, odaberite jednostruki korito, dvostruko kroz korito prikladniji je; vole se prati u velikom prostoru, veliki tanak za umivaonik je dobar izbor. Ako je kuhinjski prostor veći, možete odabrati raspon da bude širi, možete odabrati tri kanala ili s odvodnim daskama.

p201611181526085227748.jpg

"Izaberite osobnim preferencama"

Potpuno iskorištavanje kutnog prostora u lukovnom bazenu za kuhinje

S praktičnog i praktičnog stajališta, možete odabrati brucoš mali "majka sina" tipa kuhinjskog bazena. Takav kuhinjski bazen u korištenju procesa može biti slobodan za prilagodbu skladištenja, ali iu malom koritu za odvod suđa za suho čišćenje, povrće. Ako prostor dopušta, možete dodati proširenu tablicu kako biste postavili neki od čišćenja.

S gledišta koja štedi prostor, možete odabrati Pentagon ili jedan četvrti okrugli luk kuhinjskog bazena. To su posebno dizajnirani za kuhinju s kutnim ili zaobljenim kutovima, koristeći potpuno korištenje kutnog prostora koji inače nije dostupan.