Dom > Izložba > Sadržaj

nehrđajući čelik vrh montirati jednu posudu kuhinjski sudoper

Jun 16, 2017

Uvođenje konstrukcije kuhinjskog sudopera od nehrđajućeg

Ploča: Dio površine umivaonika naziva se pločom i dijelom tijela umivaonika. Zaustavite korake vode: U tlaku sudopera izvan koraka kako bi se spriječilo prelijevanje vode overflow rupa: sigurnosni dizajn, kako bi se spriječilo slavina uzrokovana preljev vode kroz tijelo, spremnik za vodu: Voda kroz, postoje američke, kineske dvije vrste, Drenažna ploča: Mesa funkcija Dizajn, može staviti svježe oprati chopsticks ili povrće za obavljanje odvod, dno premaz: Posebna prevlaka, glavna funkcija je smanjiti slavina slavina udaranje dnu sudopera zvuk.

p201612150938543582752.jpg

Pribor za kuhanje od nehrđajućeg čelika

Konstrukcijski elementi za kuhinjski namještaj su mali u važnosti. Odaberite kuhinjski sudoper Još jedan vrlo važan čimbenik je pribor, pult sudopera dobro i loše izravno vezane uz troškove budućeg održavanja, stupanj brtvljenja cijevi za vodu, otpornost na koroziju je utvrditi je li glavni čimbenik u budućnosti curenja; nema pozicioniranja čeličnih kuglica, brtvljenje tipa stezanja, vodu pod kontrolom Tajvana (tj. sudoper na stolu ima gumb koji može upravljati uređajem za brtvljenje ili drenažu), uređaj za prelijevanje prenapona, uređaji serije prigušivača i sl. su standardni dobro ili loše, potrošački izbor treba posebnu pažnju.

Uređaj koji vodi vodu može biti nešto što previdjeti većina potrošača, ali to je vrlo kritičan dio konfiguracije kuhinjskog sudopera. Cijena kuhinjskog sudopera je također vrlo velika, dobra rezervoara za vodu od nehrđajućeg čelika, cijena više od sto yuana, tu su i spremnici za vodu s automatskom instalacijom vode, ali funkcija nije nužno dobra stvar, počnite udobno, vrijeme može biti problem !

Gore je uvođenje male serije znanja o kuhinjskim sudoperima, mislim da uvođenje male serije konstrukcije kuhinjskog sudopera ima određeno razumijevanje, a zatim u budućnosti života možemo prema znanju male serije za kupnju konstrukcije kuhinjskog sudopera, tako da riječi donose mnogo pogodnosti za život svakoga, kuhinjski sudoper je važniji alat u našem svakodnevnom životu, moramo imati dobru ljubav za razumijevanje konstrukcije kuhinjskog sudopera.