Dom > Izložba > Sadržaj

Sudoper od nehrđajućeg čelika uključite kako

Jun 15, 2017

Kuhinja odvodi se koriste za čišćenje posuđa, voće i povrće. Međutim, tamo uvijek je netko naići će blokada situacije, zato što mnoge domaćice će imati neke ostatke ostataka sipati u sudoper, tako da sudoper blokiran, naišao takva situacija smo kako riješiti Internet, sljedećesudoper od nehrđajućeg čelikaproizvođači pogledati sudopera priključiti neka rješenja.

Sudoper od nehrđajućeg čelika čep kako to učiniti?

Ako kuhinjski sudoper je našao blokiran treba prvo isključiti pipa, ne pokušajte se voda kroz utjecaj sudoper u nečistoće ispire, vodootporan da uzrokuje više akumulacija.

Drugo, sudoper bi trebao biti blokovi što je blokiran, u opće obiteljske kuhinje pod cijev za vodu je u U-oblik ugla utikač. Vode cijevi će imati kanalizaciju vijak, tako da samo odvrnuti, a zatim koristiti čelične žice će biti na obje strane. Ako još uvijek ne mogu riješiti, mogu biti pod cijev za vodu sve ukloniti, u će plastična veza jezik sve odviti, unutarnje nečistoće isprati i onda skupi, tako da se može više od pola sata.

p201612150950132294585.jpg

Treće, u općenito kućanske vodi cijevi su masni čep, stoga, prije nego je bager može snimiti lonac vode pod cijev za vodu će postati bolje bager. U na bager može biti koristi ruku ili kuka i drugih alata do drenažne cijevi, biti blokiran u prljavština nečistoća jasno. Ako prvi kat korisnika, trebali biste provjeriti da li vanjski kanalizaciju gurati lišće ili mulj uzrokovane odvod čep.

Četiri, za sudoper ili umivaonik drenažna cijev vidjeti nema očitih blokada, mogu se koristi mokro platno priključiti preljeva rupu, onda koristite klip za uklanjanje sediment. Ako klip možete očistiti blokade u to, možete postaviti posudu u vodu zavoja spirale, zatim okretati cijevi za čišćenje unutarnje blokade.

Pet, Ako je to još uvijek nije moguće riješiti blokadu problem, to znači da ove naslage su blokirani u dubini nož, ovo bi trebao biti pravovremeno obavijestiti majstora provesti liječenje kako bi se spriječilo dugotrajno začepljenje vode u bazenu.